Hoofdpagina>Huishouden>Beeldschermreiniger

HG Beeldschermreiniger 125ML

Voor een veilige en streeploze reiniging

3,95
  • Merk:  HG
  • Inhoud: 125ML
  • EAN: 8711577143657
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HG Beeldschermreiniger voor een veilige en streeploze reiniging van alle soorten beeldschermen zoals Plasma, TFT, Led en LCD beeldschermen. Daarnaast is de beeldschermreiniger ook geschikt voor het reinigen van tablets, laptops, navigatiesystemen en mobiele telefoons. Tevens kan het ook gebruikt voor de reiniging van de behuizingen en/of omlijstingen van de beeldbeschermen.

Hoe te gebruiken?
1. Spray HG beeldschermreiniger, afhankelijk van de grootte van het beeldscherm, één of meerdere malen op het scherm. Voorkom het aflopen van de vloeistof door niet teveel te spuiten.
2. Reinig en droog het beeldscherm vervolgens met een zachte niet pluizende doek, bijvoorbeeld een schone microvezel doek.
3. Gebruik bij hardnekkige vlekken wat extra beeldschermreiniger en maak een draaiende beweging over de vlek.


Op oppervlakken waarbij het mogelijk is om op de elektronica te spuiten (bijvoorbeeld via ventilatieopeningen), spuit u de HG beeldschermreiniger op de doek en neemt u vervolgens het oppervlak af.

Waarschuwingen
De fles rechtop bewaren en vervoeren. Gebruik geen papieren tissues of harde doeken, deze kunnen beeldschermen beschadigen. Oefen geen kracht of druk uit op de schermen, dit is onnodig en kan (vooral bij TFT/LCD schermen) schade toebrengen. Gebruik nooit meer vloeistof dan noodzakelijk. Raadpleeg voor gebruik eerst de reinigingsinstructies van het apparaat. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HG Beeldschermreiniger 125ML?

Meer uit ons assortiment