Hoofdpagina>Sport>Sporttape

HeltiQ Sport Combinatie Pakket 3ST

Bevat producten om sport-blessures (acuut) te behandelen en voorkomen

11,43
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HeltiQ Sport Combinatie Pakket bevat producten om sport-blessures (acuut) te behandelen en voorkomen. Het pakket bevat de volgende producten:

- HeltiQ Koud/Warm Kompres Small geeft een natuurlijke pijnverlichting op een eenvoudige en aangename manier. De pijn wordt lokaal aanmerkelijk verlicht zonder het gebruik van pijnstillers. De kompressen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt, afhankelijk van de blessure en zijn meerdere malen te gebruiken. Inhoud kompres: 90ml.

Afmeting: 10 x 12 cm
- HeltiQ Koelspray is een spray die zorgt voor een snelle verkoeling en pijnverlichting van blessures zoals kneuzingen, verstuikingen, verrekkingen, zwellingen en spierklachten. Koelt snel en effectief. Natuurlijke pijnverlichting.
- HeltiQ Sporttape Small ondersteunt de gewrichten en is daarmee geschikt voor preventie en herstel bij (sport)blessures. Een goed aangelegd tapeverband voorkomt bewegingen van de beschadigde delen van het gewricht, maar staat andere bewegingen van het gewricht toe. Hierdoor wordt het herstel bevorderd en is de sporter vaak sneller weer actief in zowel maatschappelijke als sportieve zin. HeltiQ Sporttape Small geeft extra versteviging aan het gewricht en helpt daarmee blessures te voorkomen of in elk geval de ernstige gevolgen ervan te beperken. Het product is makkelijk scheurbaar en heeft een sterke kleefkracht.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HeltiQ Sport Combinatie Pakket 3ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 29