Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Healthypharm Bisacodyl 5mg Laxeertabletten 30TB
Healthypharm Bisacodyl 5mg Laxeertabletten 30TB

Healthypharm Bisacodyl 5mg Laxeertabletten 30TB

2,09
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

of

Productbeschrijving

Bij moeilijke stoelgang

Algemeen
Healthypharm Bisacodyl 5mg Laxeertabletten is een geneesmiddel dat kan worden gebruikt bij een moeilijke stoelgang. Bisacodyl verhoogt onder andere het regelmatige samentrekken van de darm en verhoogt de hoeveelheid water van de darminhoud, waardoor ontlasting sneller en makkelijker plaatsvindt. U kunt de laxeertabletten bij kortdurende behandeling van voortdurende (chronische) of steeds terugkerende (habituele) verstopping (obstipatie). Daarnaast is het ook geschikt om de ontlasting te vergemakkelijken als dat nodig is, bijvoorbeeld bij aambeien. Verder kan uw arts dit geneesmiddel voorschrijven om de darmen volledig leeg te maken als voorbereiding in het ziekenhuis op bepaalde onderzoeken en als voor- en nabehandeling bij bepaalde operaties.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: 1-2 tabletten (5-10 mg) per dag vóór het slapen gaan of 1 zetpil (10 mg) voor een directe werking.
Kinderen 2 tot 10 jaar: 1 tablet (5 mg) per dag vóór het slapen gaan of 1 zetpil (5 mg) voor een directe werking. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Neem de tabletten bij voorkeur ’s avonds in, zodat de volgende morgen (ongeveer 10 uur na inname) de ontlasting plaatsvindt.

Lees voor gebruik de bijsluiter


Actieve stofBisacodyl
Sterkte5 mg
Vormdragee
LeeftijdVanaf 2
Indicatieverstopping, darm ledigen, aambeien
Contra Indicatieheftige buikpijn,scheurtje anus

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Niet geschikt voor langdurig gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist