Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Happy Bakers Glutenvrije favorieten 6ST
Happy Bakers Glutenvrije favorieten 6ST

Happy Bakers Glutenvrije favorieten 6ST

Korting 10%
23,50 21,15

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Een compleet pakket met de meest populaire producten van Happy Bakers

Algemeen
Happy Bakers Glutenvrije Klantfavorietenpakket is een compleet pakket met de meest favoriete glutenvrije producten van Happy Bakers.

Happy Bakers Donker Multizaden Brood (360 gram) is gluten-en lactosevrij, bevat minder zout en is vegan. Dit smakelijke brood bevat nóg meer pitten en zaden dan de Happy Bakers lichte meerzadenbrood en is daarmee speciaal gemaakt voor mensen die optimaal willen genieten van stevig, goed gevuld brood. Dit brood is gemakkelijk en snel af te bakken.

Happy Bakers Bollen Licht Multizaden zijn vrij van gluten en lactose, bevatten minder zout en zijn vegan. Deze lekkere broodjes met lijnzaad-decoratie hoeft u slechts in 3 minuten af te bakken in een voorverwarmde oven en u kunt net zo genieten alsof u de bolletjes vers bij de bakker heeft gekocht.

Happy Bakers Crackers met Zaden zijn smakelijke glutenvrije crackers die een aangename vervanging zijn voor brood, maar ook heerlijk gebruikt kunnen worden als tussendoortje of als 'toastje' bij de borrel. De crackers zijn zowel lekker met zoet als hartig beleg.

Happy Bakers Bagels Wit zijn gluten en lactosevrij, bevatten minder zout en zijn tevens vegan. Deze overheerlijke bagels zijn niet zomaar wat broodjes met een gat erin, maar worden in tegenstelling tot 'reguliere' broodjes voor het bakken gekookt in water. Dit unieke bakproces zorgt voor de typische smaak voor 100% smulgarantie. Happy Bakers Bagels Wit zitten verpakt per 4 stuks, hoeven enkel even afgebakken te worden en zijn gewoon precies zoals bagels te zijn!

Happy Bakers Eierkoeken zijn smaakvolle zachte koeken zonder gluten en lactose. Doe eens gek en combineer de koeken een beetje boter en/of een plak kaas. Ze zijn verpakt per 6 stuks.

Happy Bakers Glutenvrije Mix Bruin is een gluten- en lactosevrije mix om zelf bruin brood of bolletjes te bakken. U hoeft alleen olijfolie en water aan de mix toe te voegen. Daarnaast is deze thuisbakmix ook tarwe vrij, vegan en bevat minder zout. Geschikt voor oven en broodmachine.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist