Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Happy Bakers Glutenvrije Feestdagenpakket 4ST
Happy Bakers Glutenvrije Feestdagenpakket 4ST

Happy Bakers Glutenvrije Feestdagenpakket 4ST

22,60

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Compleet pakket met glutenvrije producten voor tijdens de feestdagen

Algemeen
Happy Bakers Glutenvrije Feestdagenpakket is een compleet pakket met glutenvrije producten voor tijdens de feestdagen.

Met de Happy Bakers Glutenvrije en Vegan Worstenbroodjes heeft u een smakelijke en verantwoorde snack in handen. Dat wordt lekker en gezond genieten. De worstenbroodjes zijn niet alleen zeer smakelijk, maar doordat er alleen gebruikt is gemaakt van plantaardige ingrediënten, zo bevatten ze geen dierlijke vetten of lactose, en ze ook aanzienlijk minder zout bevatten zijn de worstenbroodjes een gezond en verantwoord tussendoortje. U kunt de broodjes koud eten, maar ze zijn nog lekkerder wanneer u ze even opwarmt in de oven. De Happy Bakers glutenvrije vegan worstenbroodjes zijn verpakt per 3 stuks in een speciale verpakking waardoor ze langer vers blijven.

Happy Bakers Wit Stokbrood (2st) zijn heerlijke stokbroden zoals stokbrood moet smaken. Daarnaast zijn ze glutenvrij, vrij van tarwe en Vegan. Ze bevatten geen lactose en minder zout dan een normaal wit stokbrood. Doordat u de broden thuis zelf afbakt zet u altijd een vers brood op tafel. Heerlijk voor bij de bbq, borrel, lunch of als tussendoortje.

Happy Bakers Glutenvrije Amandel Speculaasstaaf is een heerlijk glutenvrije roomboter speculaasstaaf rijkelijk gevuld met zuivere amandelspijs en bedekt met amandelschaafsel om de feestdagen mee te vieren. Deze feestelijke lekkernij hoeft niet afgebakken te worden, maar een paar minuten in een voorverwarmde oven maakt de speculaasstaaf nog lekkerder.

Happy Bakers Glutenvrij Feestbrood is een heerlijk glutenvrije feeststol gevuld met 100% amandelspijs en vol van rozijnen, noten en krenten om de feestdagen mee te vieren. Deze feestelijke lekkernij hoeft niet afgebakken te worden, maar een paar minuten in een voorverwarmde oven maakt het brood nog net iets lekkerder.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist