9368.638 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Sportbandage>Armbandage

Hansaplast Zelfhechtende Bandage 1ST

Ter ondersteuning van gewrichten en fixatie van wondverbanden, latexvrij

9,99
  • Op voorraad:  45  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Hansaplast Zelfhechtende Bandage is een blauwe, veelzijdige bandage die geschikt is om wondverband en gaaskompressen stevig te fixeren. Het is extra flexibel en comfortabel om te dragen. Dit product kan ook worden gebruikt voor de ondersteuning van gewrichten. Deze ademende en latexvrije bandage is gemakkelijk thuis te gebruiken. Het is scheurbaar met de hand en zelfhechtend. De bandage zorgt voor een stevige fixatie, zelfs bij zweet, en is bestand tegen water. Het blijft stevig vastzitten zonder te verschuiven.

Hansaplast Zelfhechtende Bandage:
- geschikt voor het intapen van gewrichten voor extra ondersteuning
- plakt aan zichzelf, niet aan huid of haar
- laat na verwijdering geen plakresten achter
- ademend, waterbestendig en latexvrij
- scheurbaar met de hand
- afmeting: 6cm x 4m

Hoe te gebruiken?
1. Reinig en droog het getroffen gebied. Houd de bandage met de ene hand vast en plaats de buitenzijde van de bandage op de huid. Hierdoor heeft u meer controle bij het uitrollen van de bandage.
2. Rol voldoende lengte uit voordat u begint met de bandage om de huid te wikkelen, hierdoor vermijd u spanning op de bandage. Bevestig de eerste baan rondom het lichaamsdeel zonder druk.
3. Wikkel de bandage verder om het lichaamsdeel met slechts gedeeltelijk overlappende wikkels. Breng de bandage aan met voldoende druk voor het gewenste niveau van ondersteuning. Vergeet niet om voldoende lengte van de bandage af te rollen om te voorkomen dat het product met teveel spanning wordt aangebracht.
4. Scheur de bandage af.
5. Druk het einde van de bandage aan om aan zichzelf te fixeren.

Waarschuwingen
Als u een wond hebt, bedek het dan eerst met een gaaskompres of verband. Om circulatieproblemen te voorkomen, brengt u de bandage niet te strak aan en controleer dit regelmatig. Wanneer gevoelloosheid en tintelingen zich voordoen, verwijder dan het verband en breng deze opnieuw maar minder strak aan. Zoek medisch advies wanneer de pijn aanhoudt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hansaplast Zelfhechtende Bandage 1ST?