Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Warmtepleisters

Hansaplast Spiral Heat Multipurpose Flexibele Warmtepleisters 1ST

Voor gerichte, effectieve pijnverlichting

Hansaplast Spiral Heat Multipurpose Flexibele Warmtepleisters 1ST
4,99
  • Op voorraad:  43  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Hansaplast Spiral Heat Multipurpose Flexibele Warmtepleisters dienen als een effectieve warmtetherapie voor een gerichte verlichting van pijn in gewrichten en aan gespannen of stijve spieren. De flexibele pleister is voorzien van het SpiroTherm-technologie dat een betrouwbare plakkracht optimaal weet te combineren met innovatief ontworpen warmtecellen in spiraalvorm. Dankzij deze spiraalvorm is er zowel een 2D- als 3D-flexibiliteit mogelijk, waardoor u zich vrij en soepel kunt blijven bewegen terwijl u tot wel 12 uur lang geniet van een pijnverlichtende warmte.

Deze Multipurpose Flexibele Warmtepleisters zijn gemaakt van een zacht aanvoelend fleece en zijn geschikt voor gebruik bij last van hamstring, pijn in de kuit, pijn in de pols, (lage) rugpijn, heuppijn, nekpijn en pijn aan de schouders. Indien u de patch alleen wilt gebruiken bij pijn aan de rug of nek kunt u ook gebruik maken van de Hansaplast Spiral Heat Rug & Nek Flexibele Warmtepleisters.

Hoe te gebruiken?
Het kan tot 30 minuten duren voordat de warmtepleister een effectieve temperatuur heeft bereikt. Daarom dient de verpakking enkel direct voor gebruik geopend te worden. De warmtepleister dient aangebracht te worden op de schone, droge en intacte huid.

1. Open de verpakking en verwijder de beschermingsfolie van de achterzijde van de pleister.
2. Breng onmiddellijk de kleefzijde van de Spiral Heat pleister aan op de pijnlijke zone en druk goed aan.
3. Verwijder na gebruik rustig van de huid.

De pleister mag niet meer dan 12 uur gebruikt worden per periode van 24 uur. Alleen voor eenmalig gebruik: gebruik voor elke toepassing een nieuwe pleister om het beschreven warmte-effect te behouden. Spiral Heat werkt door ijzerdeeltjes te gebruiken die, wanneer ze bloot worden gesteld aan lucht, gaan reageren en warmte produceren. Eenmaal gestart, stopt de reactie pas als het ijzer op is, zodat het product later niet meer opnieuw kan worden gereactiveerd of opnieuw kan worden opgeladen. Daarom mag het zakje alleen direct voor gebruik worden geopend en moet Spiral Heat niet in een magnetron of oven worden geplaatst, omdat het materiaal dan in brand kan vliegen.

Waarschuwingen
Zoals bij alle warmtebronnen, kan de pleister huidirritatie of brandwonden veroorzaken. Met deze voorzorgsmaatregelen zorgt u ervoor dat u zich niet verbrandt aan een warmte pleister. Het is aan te raden om omstandigheden die het warmte-effect kunnen verhogen te vermijden zoals strakke kleding of extra druk. Bovendien dient u de huidreactie regelmatig te controleren. Stop het gebruik direct in het geval van enige vorm van huidirritatie, brandwonden of een te hoge temperatuur. Het risico op brandwonden neemt met de leeftijd toe. Draag de pleister, bij een leeftijd van 55 jaar of ouder, over dunne kleding en niet tijdens het slapen.

Zorg, om het risico op brandwonden te vermijden, dat er lucht langs de warmtepleister kan circuleren en vermijd extra druk door bijv. liggen of zitten op de pleister, dragen onder strakke kleding of een riem en leunen tegen harde oppervlakken. Laat de warmtecellen niet overlappen bij gebruik op bijvoorbeeld gewrichten. De warmtespiralen bevatten ijzerpoeder. Bij contact van de ogen of huid met het poeder in de warmtecellen, grondig spoelen met water. Bij inname de mond onmiddellijk spoelen. Raadpleeg in ieder geval onmiddellijk een arts. Knip het product niet doormidden. Verwarm niet opnieuw en stop niet in de magnetron. Verwijder het product bij het ondergaan van een MRI (magnetic resonance imaging).

Raapleeg een arts of apotheker voor het gebruik van Spiral Heat in het geval van een slechte bloedcirculatie, diabetes, zenuwbeschadiging, hartziektes, reumatische artrose of zwangerschap. Beeindig gebruik en raadpleeg een arts bij enige vorm van huidirritatie, ongemak, brandwonden, zwelling, uitslag of aanhoudende roodheid in de behandelde zone en tevens indien de pijn na 7 dagen aanhoudt of erger wordt.

Gebruik de pleister niet onder de volgende omstandigheden:
- wanneer de beschermingsfolie of de pleister beschadigd is;
- in combinatie met medicinale cremes, zalven of andere warmtebronnen;
- op ongezonde, beschadigde huid of wonden;
- op gekneusde of gezwollen plekken;
- op lichaamsdelen waar warmte niet voelbaar is;
- bij mensen die de pleister niet zelf kunnen verwijderen, bijv. ouderen of mensen met een beperking;
- bij kinderen jonger dan 12 jaar;
- op gezicht, borst, binnenkant arm, oksel, vinger, onderbuik, liesstreek, knieholte, voeten of tenen.

Spiral Heat bevat ijzer, actieve koolstof, zout, water. Enkel voor uitwendig gebruik. Voor eenmalig gebruik: gebruik steeds een nieuwe pleister om het beschreven warmte-effect te bereiken. Koel en droog, uit het zonlicht bewaren. Buiten het bereik van kinderen en dieren houden.
Productreviews (1 reviews)

Lia Koning *

8 mei 2019

Prima product. Doordat ik dit merk niet meer bij de drogist of apotheker kon kopen (alleen bestellen) van een ander merk gekocht, al een was dat geen succes. Na het aanbrengen lag deze er na enige tijd al weer af. Dus duurkoop is niet altijd goedkoop. Weer over op het vertrouwde hansaplast.

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hansaplast Spiral Heat Multipurpose Flexibele Warmtepleisters 1ST?

Meer uit ons assortiment