Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Verband (windsel)>Fixatieverband

Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm 1ST

Biedt compressie, elasticiteit en ondersteuning

Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm 1ST
6,16
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Hansaplast Cohesive Bandage biedt compressie, elasticiteit en ondersteuning. Deze zelfhechtende en veelzijdige bandage is geschikt om wondverband en gaaskompressen stevig te fixeren. Is extra flexibel en comfortabel om te dragen. Dit product kan ook worden gebruikt voor de ondersteuning van gewrichten.

De Cohesive Bandage is gemakkelijk thuis te gebruiken. Het is scheurbaar met de hand en zelfhechtend. De bandage zorgt voor een stevige fixatie, zelfs bij zweet, en is bestand tegen water. Het blijft stevig vastzitten zonder te verschuiven.

- Geschikt voor het intapen van gewrichten voor extra ondersteuning
- Plakt aan zichzelf, niet aan huid of haar
- Laat na verwijdering geen plakresten achter
- Ademend en waterbestendig
- Latexvrij
- Scheurbaar met de hand

Hoe te gebruiken?
1. Reinig en droog het getroffen gebied. Houd de bandage met de ene hand vast en plaats de buitenzijde van de bandage op de huid. Hierdoor heeft u meer controle bij het uitrollen van de bandage.
2. Rol voldoende lengte uit voordat u begint met de bandage om de huid te wikkelen, hierdoor vermijd u spanning op de bandage. Bevestig de eerste baan rondom het lichaamsdeel zonder druk.
3. Wikkel de bandage verder om het lichaamsdeel met slechts gedeeltelijk overlappende wikkels. Breng de bandage aan met voldoende druk voor het gewenste niveau van ondersteuning. Vergeet niet om voldoende lengte van de bandage af te rollen om te voorkomen dat het product met teveel spanning wordt aangebracht.
4. Scheur de bandage af.
5. Druk het einde van de bandage aan om aan zichzelf te fixeren.

Waarschuwingen
Als u een wond hebt, bedek het dan eerst met een gaaskompres of verband. Om circulatieproblemen te voorkomen, brengt u de bandage niet te strak aan en controleer dit regelmatig. Wanneer gevoelloosheid en tintelingen zich voordoen, verwijder dan het verband en breng deze opnieuw maar minder strak aan. Zoek medisch advies wanneer de pijn aanhoud.
Productreviews (2 reviews)

Marielle *

5 mei 2020

Handig dat het zelfklevend is, maar daarom helaas niet herbruikbaar.

Kees Wit *

16 juli 2019

zeer gemakkelijk aan te brengen bandage. Zeker voor het fixeren van steriele gazen ideaal omdat door het zelfklevend effect het verband niet verschuift én op de wond blijft zitten.

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 2

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm 1ST?

Meer uit ons assortiment