Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.662 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Toiletreiniger

Glorix WC Gel Lime Anti-Kalk 750ML

Krachtige toiletreiniger met extra parfum

3,29
  • Merk:  Glorix
  • Inhoud: 750ML
  • EAN: 8710447409480
  • Op voorraad:  46  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Glorix WC Gel Lime Anti-Kalk is een dagelijks te gebruiken, krachtige toiletreiniger met extra parfum voor een heerlijk frisse geur. Bovendien geniet u niet alleen van een intense frisheid, maar ook van een fijn hygiënisch toilet dankzij de intensief reinigende eigenschappen en de unieke dop die de meest moeilijk plaatsen in de wc bereikt.

Hoe te gebruiken?
Om de fles te openen dient u de kind veilige dop samen te drukken op drukzones aan beide kanten van de dop en tegen de wijzers van de klok in te draaien. Na gebruik de fles goed hersluiten tot een klik hoorbaar is.

Spuit de wc gel gelijkmatig onder de rand in de pot. Desgewenst borstelen. Kort laten inwerken en doorspoelen. Voor een optimaal resultaat tegen zware aanslag en vuil, de gel 30 minuten laten inwerken.

Waarschuwingen
GEVAAR. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan bijtend zijn voor metalen. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM arts raadplegen. Gelakte/gemorste stof opruimen. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften. Bevat Sulphonic Acid, Hydrogen Peroxide.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Glorix WC Gel Lime Anti-Kalk 750ML?

Meer uit ons assortiment