shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Glorix Bleek Original 750ML
Glorix Bleek Original 750ML
Glorix Bleek Original 750MLAchterzijde
Glorix Bleek Original 750MLzijkant

Glorix Bleek Original 750ML

1,59

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Glorix
  • Inhoud: 750ML
  • EAN: 8720182459640

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Tot 3x langer bescherming tegen kalkaanslag.

Algemeen
Glorix Toiletreiniger Bleek Original is de nieuwe generatie bleek met Anti-kalk ingrediënten die zelfs onder water actief zijn en zo vlekken verwijderen en kalkaanslag tot 3x langer tegengaan.

Hoe te gebruiken?
Om de fles te openen: Dop samendrukken op drukzones aan beide kanten van de dop en tegen de wijzers van de klok indraaien. Na gebruik de fles goed hersluiten tot een klink hoorbaar is. Gebruik altijd een plastic emmer wanneer u het product wilt verdunnen.

Onverdund - Toilet
Spuit Glorix Toiletreiniger Bleek Original dagelijks onder de toiletrand en laat het product 15 minuten inwerken om onhygiënisch vuil en vlekken te verwijderen.

Onverdund- Keuken/Badkamer afvoerputje
spuit het product in de afvoer om schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna goed naspoelen met water.

Verdund
Voor het schoonmaken van uw sanitair in badkamer en toilet, gebruikt u 60 ml Glorix op 5L water. Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen.

Ingrediënten

Chloorbleekmiddel, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, zeep, parfum

Waarschuwingen

Niet gebruiken op een email, chroom of goud. Niet onverdund op vloeren gebruiken. Niet morsen op textiel, meubelen. tapijt. Gemorste vloeistof verwijderen en grondig spoelen met schoon water. Na gebruik handen wassen. Veroorzaak ernstige brandwonden en oogletsel. Niet in combinatie van andere producten gebruiken. Beschermende handschoenen en oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

GEVAAR
Buiten het bereik van kinderen houden. • Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. • Voorkom lozing in het milieu. • Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften.

Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. • Zeer giftig voor in het water levende organismen. • Kan bijtend zijn voor metalen. • Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.

Meer uit ons assortiment:

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist