Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Make-up>Kunstnagels>Nepnagels

Fashion Nails Natural Short 1ST

Mooie en comfortabele nepnagels voor een natuurlijke look

3,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Met de Fashion Nails Natural Short geniet u tot wel 7 dagen lang van mooie en natuurlijk uitziende kunstnagels. De nagels zijn extra comfortabel doordat ze aan de onderzijde flexibel zijn. Dit zorgt ervoor dat de nagels niet in uw nagelriemen drukken. Daarnaast zijn de nepnagels voorzien van een sterke tip om afbreken te voorkomen. Doordat elk van uw eigen nagels uniek is bevat deze verpakking 24 nagels in 12 verschillende maten, dan heeft u altijd de juiste bij de hand. Ook handig, deze natural nail set wordt geleverd met een tube lijm.

  Hoe te gebruiken?
  Breng 1-2 druppels aan op de kunstnagel en 1-2 druppels op de natuurlijke nagel.

  Waarschuwingen
  De nagellijm kleeft binnen enkele seconden aan huid en oogleden. Buiten bereik van kinderen houden. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen. Bij onwel voelen een arts raadplegen.
  Ingredienten

  Ingrediënten nagellijm
  Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Methylene Di-t-Butylcresol, Acetyl Tributyl Citrate, Tocopheral, Panthenol, Red 7 (CI 15850).

  Heeft u een vraag over Fashion Nails Natural Short 1ST?

  Meer uit ons assortiment