Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.947 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Make-up>Kunstnagels>Nepnagels

Fashion Nails Color Red 1ST

Mooie, rode nepnagels met comfortabel draagcomfort

3,99
  • Op voorraad:  32  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met de Fashion Nails Color Red geniet u tot wel 7 dagen lang van prachtige, rode kunstnagels zonder ze te hoeven lakken. De nagels zijn extra comfortabel doordat ze aan de onderzijde flexibel zijn. Dit zorgt ervoor dat de nagels niet in uw nagelriemen drukken. Daarnaast zijn de nepnagels voorzien van een sterke tip om afbreken te voorkomen. Doordat elk van uw eigen nagels uniek is bevat deze verpakking 24 nagels in 12 verschillende maten, dan heeft u altijd de juiste bij de hand. Ook handig, deze gekleurde nagelset wordt geleverd met een tube lijm.

Hoe te gebruiken?
Breng 1-2 druppels aan op de kunstnagel en 1-2 druppels op de natuurlijke nagel.

Waarschuwingen
De nagellijm kleeft binnen enkele seconden aan huid en oogleden. Buiten bereik van kinderen houden. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen. Bij onwel voelen een arts raadplegen.
Ingredienten

Ingrediënten nagellijm
Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Methylene Di-t-Butylcresol, Acetyl Tributyl Citrate, Tocopheral, Panthenol, Red 7 (CI 15850)

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Fashion Nails Color Red 1ST?

Meer uit ons assortiment