Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Excilor Wrattenbehandeling 4ML
Excilor Wrattenbehandeling 4ML
Excilor Wrattenbehandeling 4ML1
Excilor Wrattenbehandeling 4ML2
Excilor Wrattenbehandeling 4ML3
Excilor Wrattenbehandeling 4ML4
Excilor Wrattenbehandeling 4ML5
Excilor Wrattenbehandeling 4ML6

Excilor Wrattenbehandeling 4ML

8,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Excilor
  • Inhoud: 4ML
  • EAN: 8711744050948

×

of

Productbeschrijving

Werkt snel en effectief bij wratten op handen en voeten

Algemeen
Excilor Wrattenbehandeling verwijdert snel en effectief wratten op handen en voeten. De gel, gebaseerd op het actieve medische ingrediënt TCA-Active, zorgt ervoor dat de getroffen huid gaat vervellen. Zo wordt de verdikte huid van de wrat én het virus dat de wrat veroorzaakt verwijderd en ontstaat er een nieuwe en gezonde huid.

Excilor Wrattenbehandeling:
  • Behandeld wratten op handen en voeten
  • Met het actieve medische ingrediënt TCA-Active
  • Verwijderd de wrat en het virus effectief
  • Er ontstaat al snel een nieuwe gezonde huid
Hoe te gebruiken?
Behandel de wrat met de gel 2 keer per dag gedurende 4 dagen. Bij kinderen met kleine wratjes, de gel 1 keer per dag op de wrat aanbrengen. Als de wrat niet volledig verwijderd is, herhaal de behandeling met een rustpauze van 4 dagen. Indien nodig, mag de behandeling tot 4 keer herhaald worden om de wrat volledig te verwijderen. -Doop het wattenstaafje in de gel in het flesje. -Raak voorzichtig 1 tot 2 keer de wrat aan met het wattenstaafje tot dat de wrat volledig bedekt is. Vermijd het aanraken van de gezonde huid rondom de wrat. -Indien de gel toch in aanraking komt met de gezonde huid, was de huid onmiddellijk met veel zeep en water om irritatie of branderig gevoel te voorkomen. Gebruik vaseline om de huid rondom de wrat te beschermen voordat de gel wordt aangebracht. Vraag om hulp indien het lastig is om de gel precies aan te brengen op de wrat, bijvoorbeeld op de voetzool. -Laat de gel 10-15 minuten drogen voordat sokken, schoenen of handschoenen worden aangetrokken. -Gooi het wattenstaafje voorzichtig weg en draai de dop van het flesje stevig dicht.
Ingrediënten

TCA-Active (trichloorazijnzuur), Carbopol, Aqua.

Waarschuwingen

Alleen te gebruiken bij wratten op handen en voeten. Niet gebruiken bij steelwratjes of waterwratjes. Niet gebruiken op beschadigde huid of bij twijfel of het een wrat is. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Test het product eerst op één wrat voordat meerdere wratten behandeld worden. Indien gel toch in aanraking komt met de gezonde huid, was de huid onmiddellijk met veel zeep en water om irritatie of branderig gevoel te voorkomen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist