Bestel nu
0
€ 0,00
Etixx Magnesium 2000 AA Bruistabletten 30TB
Etixx Magnesium 2000 AA Bruistabletten 30TB

Etixx Magnesium 2000 AA Bruistabletten 30TB

20,56
  • Merk: Etixx
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 5425012104488
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Belangrijk voor energie-aanmaak en voorkomen van spierkrampen

Algemeen
Etixx Magnesium 2000 AA Bruistabletten zijn speciaal afgestemd op de behoefte van sporters. Het mineraal Magnesium is een essentieel mineraal voor iedere sporter. Verschillende factoren (o.a. eenzijdige voeding en een calciumrijke voeding die de opname van magnesium bemoeilijken) dragen ertoe bij dat sporters vaak een te laag gehalte aan magnesium opnemen. Een bijkomende oorzaak van magnesiumtekort bij sporters zijn de hoge verliezen via het zweet. Een voldoende hoge magnesium-inname is dus aan te raden. Bovendien bevatten deze bruistabletten naast magnesium ook vitamine C.

Magnesium 2000 AA helpt de spieren ontspannen, en helpt zodoende spierkrampen tijdens training en wedstrijden voorkomen. Bovendien is het een uiterst belangrijke cofactor voor de energieproductie in de spier. De producten van Etixx vormen een breed assortiment aan voeding en voedingssupplementen die specifiek zijn ontwikkeld sporters en actieve mensen optimaal te laten presteren. De Magnesium 2000 AA Bruistabletten

Dosering
1 bruistablet per dag, oplossen in een glas water (200 ml) of volgens voorschrift

Ingrediënten

Samenstelling per bruistablet

Magnesium (als aminozuurchelaat)

400 mg

107%

Vitamine C (ascorbinezuur)

180 mg

225%Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist