Bestel nu
0
€ 0,00
Energetica Natura MSM Vloeibaar Oral Solution 240ML
Energetica Natura MSM Vloeibaar Oral Solution 240ML

×

of

Energetica Natura MSM Vloeibaar Oral Solution 240ML

54,69
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Bevat 750mg MethylSulfonulMenthaan per dagdosering

Algemeen
Energetica Natura MSM Vloeibaar Oral Solution bevat per dagdosering van 5 ml (1 theelepel) 750 mg MSM (Methyl-sulfonyl-menthaan). MSM is een organisch gebonden vorm van zwavel dat van nature voorkomt in verse groenten en fruit hoewel dit hierin niet in grote hoeveelheden beschikbaar is. Hierdoor kunt u ongemerkt een zwaveltekort in uw lichaam hebben dat evenals kan ontstaan doordat uw ouder wordt. Met dit vloeibare voedingssupplement van Energetica Nature kunt u dit tekort aanvullen en voorkomen dat sommige lichaamsprocessen minder goed gaan functioneren.

Dosering
1 tot 2 maal 1 theelepel(s) per dag ’s morgens en ’s avonds (minstens 30 seconden in de mond houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Ingrediënten

Samenstelling per theelepel á 5ml

Methyl-sulfonyl-menthaan (MSM) 750 mg

Ingrediënten
methyl-sulfonyl-methaan (msm), gedeïoniseerd water

Allergenen informatie
Dit product is vrij van Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Suiker, Conserveringsmiddelen, Synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, Gist

Waarschuwingen

MSM kan de uitslag van bepaalde leverfunctietesten beïnvloeden, daarom is het aan te raden om minstens vier dagen vóór de test de stoppen met het gebruik. MSM zou de bloedplaatjesaggregatie kunnen beïnvloeden waardoor combinatie met bloedverdunners best vermeden wordt. Gevoelige personen kunnen bij het gebruik van MSM gastro-intestinale stoornissen ondervinden (darmkrampen, lichte diarree, e.d.). Men kan dan beter de dosering van MSM over de dag spreiden of de dosis verlagen om nadien weer terug op te bouwen. Hetzelfde geldt in geval van ontgiftingsverschijnselen die optreden door het gebruik van MSM.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist