Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Tandpasta>Tandpasta gevoelige tanden

Elmex Tandpasta Glazuur Protection Professional 75ML

Geeft effectieve bescherming tegen glazuurverlies

4,99
  • Merk:  Elmex
  • Inhoud: 75ML
  • EAN: 8718951196025
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Elmex Tandpasta Glazuur Protection Professional bevat de unieke micro protection technologie dat effectieve bescherming biedt tegen glazuurverlies. Door een beschermlaag te vormen wordt uw tandglazuur beschermt tegen frequente zuuraanvallen. Daarnaast beschermt Aminufluoride de tanden tegen gaatjes.

Tandglazuur beschermt de tanden tegen bacteriën en ontstekingen. Bij tanderosie lost het tandglazuur op. Als glazuur eenmaal is verdwenen, komt het niet meer terug. De belangrijkste boosdoener van tanderosie is zuur. Dit zijn vooral de zuren in onze voeding, zoals fruit, sap en frisdrank. Door te veel, te vaak en/of te lange inname van zure voeding kan het tandglazuur slijten. Pas als de tanderosie vergevorderd is, zult u iets merken van tanderosie. Het veroorzaakt vaak gevoeligheid bij eten en drinken. Het glazuur van de tanden en kiezen wordt namelijk dunner. Ook het uiterlijk van het gebit verandert. De tanden worden geler en transparanter. Bovendien kunnen de tanden en kiezen kleiner worden. Ook kunnen de tanden gevoelig worden voor zoet en koud (eten).

Hoe te gebruiken?
Aangeraden wordt 2-3 keer per dag uw tanden te poetsen met een zachte tandenborstel en aanvullend mondspoeling te gebruiken.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Elmex Tandpasta Glazuur Protection Professional 75ML?

Meer uit ons assortiment