9371.548 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Vaatwastabletten

Ecover Zero All-In-One Vaatwastabletten 25ST

Zonder parfum en kleurstoffen

7,02
  • Merk:  Ecover
  • Inhoud: 25ST
  • EAN: 5412533417432
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Ecover Zero All-In-One Vaatwastabletten op basis van plantaardige en minerale ingrediënten verwijderen hardnekkige vlekken en zorgen voor een glanzend, schone vaat. Daarnaast bevat de Zero-lijn geen parfum en kleurstoffen. Bovendien is de doos gemaakt van 100% gerecycled karton. Samen met de plantaardige ingrediënten zijn deze vaatwastabletten dus een bewuste keuze voor uw milieuvriendelijke levensstijl.

Hoe te gebruiken?
Haal de tablet uit de recylebare verpakking en plaats ze in de dispenser. Indien de tablet niet in de dispenser past, plaats ze in de bestekbak. Verwijder eerst grote voedselresten van de vaat en laat de machine draaien. Voeg altijd zout en spoelmiddel toe.

Waarschuwingen
Vaatwerk van volgende materialen is niet geschikt voor de vaatwasmachine: zilver, aluminium, brons, koper, antiek of beschilderd porselein, hout en sommige soorten plastic (bij twijfel: raadpleeg de instructies van de fabrikant). Deze kunnen allemaal met de hand afgewassen worden met Ecover Essential Afwasmiddel.
Ingredienten

Ingrediënten
5-15%: Zuurstofbleekmiddel. <5%: Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen & Enzymen. Andere: Natriumcitraat, Natriumcarbonaat, Polypeptide, Dinatriumdisilicaat, Bleekmiddelactivator, Natriumbicarbonaat, Sorbitol, Bentoniet, Glycerine, Natriumgluconaat.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ecover Zero All-In-One Vaatwastabletten 25ST?

Meer uit ons assortiment