9372.231 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Ongediertebestrijding>Kakkerlakken

Eco Conseils Diatomeeënaarde 1000GR

Ecologisch bestrijdingsmiddel tegen ongedierte en geuroverlast

12,95
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Eco Conseils Diatomeeënaarde is een ecologisch bestrijdingsmiddel dat bestaat uit fossielen van minuscule algen. Dit natuurlijke, niet toxische en milieuveilige middel bestrijdt niet alleen ongedierte in huis en tuin, maar is dankzij het grote absorptievermogen ook te gebruiken bij geuroverlast.

Hoe te gebruiken?
  • In uw huis: Gebruik de Eco Conseils Diatomeeënaarde in huis voor het bestrijden van ongedierte als bedwansen, kakkerlakken en zilvervis. Door het grote absorptievermogen is het tevens te gebruiken als vulling voor de kattenbak. Absorbeert ook vieze geurtjes. Breng de aarde aan in kieren in de muur, achter kasten, onder uw bed, etc. Daar waar ongedierte zich kan verstoppen.
  • Bij uw huisdier: Dit product is te gebruiken bij het bestrijden van teken, luizen, vlooien en andere parasieten. Wrijf uw hond of kat in met de Eco Conseils Diatomeeënaarde en breng dit aan op de slaapplekjes, speeltjes en knuffels van uw dier. Laat dit enkele dagen zitten. Was uw hond vervolgens grondig met water en stofzuig de accessoires.
  • Bij uw planten:Voor uw planten wordt de Eco Conseils Diatomeeënaarde in de biologische landbouw gebruikt tegen rupsen, luizen en andere ongewenste insecten. Verdun 10 gram Diatomeeënaarde met 1 liter water en spray dit over de planten.
Diatomeeënaarde kan enkel op advies inwendig worden toegepast ter ontgifting van het lichaam.

Waarschuwingen
Droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met water.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Eco Conseils Diatomeeënaarde 1000GR?

Meer uit ons assortiment