9375.101 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorspray

Earclin Earshower Kids 1ST

Verwijdert oorsmeer en reinigt de oren

12,59
  • Merk:  Earclin
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8719324297233
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
EarClin Earshower Kids voor het reinigen van de oren en het verwijderen van oorsmeer. Voorkom infecties en verbeter het gehoord: met EarClin Earshower Kids spoelt u overmatig oorsmeer gewoon weg. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

- Verwijdert oorsmeer en reinigt de oren
- Gemakkelijk en snel
- Ontwikkeld door KNO-artsen
- Milde en unieke reinigingsformule

EarClin Earshower Kids is bijzonder handig voor:
- Kinderen die regelmatig met water in aanraking komen;
- Kinderen die veel cerumen (oorsmeer) aanmaken;
- Kinderen die een gehoorapparaat, oorbeschermers of inwendige oor telefoontjes dragen;
- Kinderen die regelmatig met stof of vuil in aanraking komen.

EarClin Earshower Kids gebruikt u om de gehoorgang te reinigen van overtollig oorsmeer. Dankzij het handig systeem dat gevuld is met blauw zeep, hoeft u alleen nog maar warm water toe te voegen om de gehoorgang schoon te speolen. In tegenstelling tot wattenstaafjes duwt u het oorsmeer niet verder de gehoorgang in, waardoor dit product veilig te gebruiken is. EarClin Earshower Kids bevat een speciaal pipet met de juiste maat om te voorkomen dat deze te ver de gehoorgang in gaat. Voor een effectief en schoon resultaat: gebruik de EarClin Earshower Kids om de dag, drie spoelingen in ieder oor. Is het zeepje niet lange blauw, dan is de EarClin Earshower Kids leeg en aan vervanging toe. EarClin Earshower Kids wordt goed verdragen en is sepciaal ontwikkeld voor alle leeftijden boven 3 jaar.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: lauw water opzuigen zodat het water zich kan mengen met de milde reinigingsformule.
Stap 2: De milde oplossing in de gehoorgang spuiten, zodat het oorsmeer wordt losgeweekt. Één keer water opnemen is genoeg voor drie keer reinigen.
Stap 3: Hierna droge lucht in het oor sprayen om de gehoorgang te drogen.

Voor een effectief en schoon resultaat: gebruik de EarClin Earshower Kids om de dag, drie spoeling in ieder oor. Is het zeepje niet langer blauw, dan is de EarClin Earshower Kids leeg en aan veranging toe.

Waarschuwingen
EarClin Earshower Kids buiten bereik van kinderen houden (jonger dan 3 jaar). Stop met gebruik van de EarClin Earshower Kids als er een allergische reactie optreedt. Niet gebruiken bij alergie voor een van de bestanddelen. De EarClin Earshower Kids is bedoeld voor toeding bij kinderen, met hulp van een volwassene.

EarClin Earshower Kids mag niet gebruikt worden:
- Bij kinderen met bestaande beschadiging (bijvoorbeeld perforatie), buisjes vervorming van het trommelvlies of bij een oorontsteking;
- Bij kinderen met bestaande beschadiging van de gehoorgang of een ooronsteking;
- Bij kinderen jonger dan drie jaar;
- Bij kinderen die last hebben (gehad) van duizelingen of in het verleden medische problemen met oren/trommelvlies hebben gehad.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Earclin Earshower Kids 1ST?

Meer uit ons assortiment