Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Dubro Multi Ontvetter Spray 650ML
Dubro Multi Ontvetter Spray 650ML

Dubro Multi Ontvetter Spray 650ML

3,75

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Dubro
  • Inhoud: 650ML
  • EAN: 8003650020543

×

of

Productbeschrijving

Verwijdert hardnekkig vuil en vet van elk oppervlak, zonder strepen achter te laten.

Algemeen
Dubro Multi Ontvetter Spray is een super krachtig schoonmaakmiddel en onverslaanbaar tegen vet. Deze snel afneembare spray verwijdert vuil en vet grondig en is geschikt voor vele verschillende oppervlakken, als ovens, pannen, aangekoekte etensresten, barbecues, tuinmeubelen, kleding en fietsen. Gebruik Dubro Multi Ontvetter Spray voor een glanzend schoon resultaat zonder strepen.

Hoe te gebruiken?

Spray Dubro Multi Ontvetter op het te reinigen oppervlak, laat een paar seconden intrekken en spoel vervolgens af met een natte spons of doek.

Waarschuwingen

Bevat: 2-amino-ethanol, alcohol ethoxylated.
GEVAARLIJK - Veroorzaakt ernstig oogletsel. Veroorzaakt huidirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. Inademing van aërosolen vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Fles niet navullen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist