Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Dubro Antikalk Spray 650ML
Dubro Antikalk Spray 650ML

Dubro Antikalk Spray 650ML

3,09

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Dubro
  • Inhoud: 650ML
  • EAN: 8003650020628

×

of

Productbeschrijving

Voor het effectief en nauwkeurig verwijderen van kalk, dankzij de schuimspray.

Algemeen
Dubro Antikalk spray verwijdert niet alleen 100% van alle kalk, het brengt ook een langdurig beschermende laag aan. De formule met speciale polymeren vertraagt de kalkvorming op de behandelde oppervlakken. De schuimspray zorgt bovendien voor een nauwkeurige werking op de juiste plek.

Hoe te gebruiken?
Spuit het product rechtstreeks op het te ontkalken oppervlak, laat enkele seconden inwerken en spoel af met voldoende water. Bij hardnekkige kalkaanslag enkele minuten inwerken voor het afspoelen. Nooit langer dan 5 minuten laten inwerken.

Let op: niet gebruiken op marmer, natuursteen, aluminium, zilver, goud, koper, elektrische apparaten (incl. waterkokers) en geëmailleerde, geverfde, beschadigde of warme oppervlakken. In geval van twijfel of kwetsbare oppervlakken eerst testen op een onopvallende plaats. Niet gebruiken in combinatie met bleekmiddel.
Waarschuwingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veroorzaakt huidirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. Spuitnevel niet inademen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Na het werken met dit product handen grondig wassen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Fles niet navullen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist