Bestel nu
0
€ 0,00
Dr Van der Hoog Dr Van Der Hoog 3 Staps Gezichtskuur Anti-Aging 3ST
Dr Van der Hoog Dr Van Der Hoog 3 Staps Gezichtskuur Anti-Aging 3ST

×

of

Dr Van der Hoog Dr Van Der Hoog 3 Staps Gezichtskuur Anti-Aging 3ST

19,99
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Professionele gezichtsbehandeling in 3 gemakkelijke stappen

Algemeen
Dr Van Der Hoog 3 Staps Gezichtskuur Anti-Aging is een professionele anti-rimpel en verzorgende gezichtsbehandeling in 3 gemakkelijke stappen, gewoon bij u thuis! De 3 Staps Gezichtskuur bestaat uit een peeling, schuimreiniger en nachtmasker. De verschillende producten met specifieke werkzame ingrediënten vullen elkaar goed aan. De kuur is goed voor 4 behandelingen.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: begin als voorbereiding met een peeling op basis van een complex van verschillende AHA fruitzuren, die de huid op milde wijze exfloiëert en de dode huidcellen verwijdert. Hierdoor wordt het nachtmasker beter opgenomen door de huid.
Stap 2: vervolgens een reinigt u het gezicht met een milde schuimende reiniger, met o.a. zeewier dat een hoge concentratie vitaminen en mineralen bevat, om de fruitzuren van de peeling te neutraliseren.
Stap 3: de behandeling eindigt met een verzorgend anti-rimpel nachtmasker met arganolie en sheabutter, zodat de huid gedurende de nacht optimaal kan herstellen en het masker goed inwerkt. Een zachte en gladde huid is het resultaat.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist