Bestel nu
0
€ 0,00
Dr. Original Kalknagelpleister 15ST

×

of

Dr. Original Kalknagelpleister 15ST

7,99
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Effectief en doelgericht, voor het behandelen van kalknagels

Algemeen
Dr. Original Kalknagelpleister is een pleister voor een doelgerichte behandeling van kalknagels. De pleister bevat 40% Ureum welke ervoor zorgt dat de pH-waarde van het aangetaste gebied veranderd en het zieke deel van de nagel wordt verzwakt, waardoor het eenvoudiger wordt om de kalknagel te verwijderen. Het beschadigde deel van de nagel zal naar voren groeien zodat u het geleidelijk kunt elimineren door de nagel regelmatig te knippen. Daardoor wordt een verbetering van de nagel zichtbaar en de nagel groeit weer gezond terug.

Dr. Original Kalknagelpleister:
- effectief en doelgericht;
- zeer precieze applicatie;
- zichtbaar resultaat binnen 2 weken;
- slechts eenmaal per dag aanbrengen.

Hoe te gebruiken?
Laat het aangetaste deel van de nagel ongeveer 10 minuten in een (voeten) bad van warm water. Droog het zorgvuldig af. Pak een schijfje en plak deze direct op de nagel. Wanneer het schijfje groter is dan het aangetaste deel van de nagel, knip het schijfje dan naar het juiste formaat (zorg ervoor dat het schijfje alleen op het aangetaste deel van de nagel komt). Gebruik vervolgens de pleister om het schijfje op de juiste plek te houden en te beschermen. Het wordt aangeraden om het schijfje en pleister iedere dag te verversen gedurende de behandeling van 1 tot 3 weken (totdat de kalknagel volledig is verdwenen).

Het is belangrijk om de behandeling te starten op het moment dat de eerste tekenen van een kalknagel zichtbaar zijn, om zo snellere en effectievere resultaten te behalen.
Waarschuwingen

Gebruik deze pleisters niet langer dan wordt aangegeven. Lange behandelingen kunnen voor overgevoeligheidsverschijnselen zorgen. Wanneer dit gebeurt, stop de behandeling. Niet op de slijmvliezen of op de huid aanbrengen. Niet gebruiken bij wondjes. Niet gebruiken wanneer je allergisch bent voor één van de bestanddelen van de pleister of schijf. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet opnieuw gebruiken.

Bewaar in de originele verpakking, buiten het bereik van kinderen op een droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist