Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Eelt verwijderen>Voetvijl

Dr. Original Elektronische Voetvijl 1ST

Verwijdert op een eenvoudige manier eelt van uw voeten

19,99
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dr. Original Elektronische Voetvijl verwijdert op een eenvoudige manier eelt van uw voeten. Deze elektronische voetvijl heeft 2 opzetstukken. Afhankelijk van de hoeveelheid eelt onder uw voeten, kiest u voor de standaard, of grove vijl. De roller draait rond zodat eelt op een zachte manier verdwijnt zonder het eraf te schrapen. Na slechts één behandeling ziet u al resultaat en zijn uw voeten vrij van eelt. Deze elektronische voetvijl werkt op 4 AA batterijen, zo neemt u hem ook gemakkelijk mee in uw toilettas.

Hoe te gebruiken?
Voor gebruik dient u de beschermkap van de voetvijl te halen. Zorg ervoor dat de roller (vijl) goed is bevestigd en niet los zit. Met de aan/uit knop zet u het apparaat aan. De voetvijl start altijd op lage snelheid. Met de snelheidsknop kunt u de vijl sneller laten draaien. Beweeg de vijl voorzichtig over de gewenste plekken op uw voet om harde, dode huid en eelt te verwijderen.

Veeg of spoel uw voeten schoon na de behandeling en breng een voetencrème aan voor het beste resultaat.

Waarschuwingen
Gebruik het apparaat niet langer dan 3-4 seconden op dezelfde plek. Stop met behandelen wanneer de plek ontstoken aanvoelt.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dr. Original Elektronische Voetvijl 1ST?

Meer uit ons assortiment