9476.593 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Dr. Original Alcohol Ketonatus 70% 100ML

Geschikt als desinfectie voor harde oppervlakken

Korting 21%
2,49 1,96
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dr. Original Alcohol Ketonatus 70% is geschikt als desinfectie voor harde oppervlakken. De alcohol is gedenatureerd en bijvoorbeeld te gebruiken voor het reinigen van een thermometer.

Hoe te gebruiken?
Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken (maximaal 0,5m2). Te behandelen oppervlakken eerst reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Daarna het oppervlak met behulp van een spons bevochtigen met het middel en laten drogen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken dat de oppervlakken gedurende de gehele inwerktijd nat blijven (minimale inwerktijd: 30 seconden).

Waarschuwingen

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (excl. bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten op harde oppervlakken en in de gezondheidszorg, inclusief oppervlakken die in contact komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen hiervoor. De dosering en de inwerktijd zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moeten worden aangehouden. Het middel is een gebruiksklare vloeistof die onverdund gebruikt moet worden. Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

Licht ontvlambare vloeistof en damp. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken – niet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dr. Original Alcohol Ketonatus 70% 100ML?

Meer uit ons assortiment