Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.915 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Afvallen>Eiwitdieet>Eiwitrijke shakes

DieetPro Variatie Pakket Chocofun 110GR

Varieer en probeer vijf verschillende smaken

9,95
  • Merk:  DieetPro
  • Inhoud: 110GR
  • EAN: 8718836395628
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
DieetPro Variatie Pakket Chocofun is een pakket met vijf verschillende smaken van Dieet Pro shakes om lekker te varieren en uit te proberen. Dit pakket bevat de smaken chocolade, cappucino, caramel, kokos en vanille in een dosering van 1 portie per smaak. DieetPro ontwikkelde deze shakes met slechts 79 kcal om verspreid over de dag te blijven eten zodat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft, het hongergevoel uitblijft en tevens de stofwisseling actief houdt. Een portie bevat maar liefst 18 gram van een speciaal type eiwit dat helpt spierafbraak te voorkomen en bevat met daarnaast belangrijke vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12. Tevens bevat de shake groene thee extract dat de vetverbranding ondersteunt, en de stoffen L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Choline draagt bij aan een normale vetstofwisseling en reiniging via de lever. Verder zijn de shakes koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij.

DieetPro Variatie Pakket Chocofun:
- variatiepakket met vijf smaken chocolade, cappucino, caramel, kokos en vanille
- 79 kcal en 18 gram eiwit per portie
- helpt de bloedsuikerspiegel stabiel te houden
- helpt hongergevoel voorkomen
- met vitamine B2, B3, B5, B6 en B12
- met groene thee extract ter ondersteuning van de vetverbranding
- met L-carnitine en VitaCholine™
- koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij
- deze verpakking bevat 5 porties

Alle smaken van DieetPro proberen? Tevens verkrijgbaar; Dieet Pro Variatie Pakket Fruitfun met de heerlijke smaken aardbei, banaan, forestfruit, kers en mango.

Hoe te gebruiken?
Meng 1 afgestreken maatschep DieetPro of DieetPro Stevia in een glas koud water of magere (soja)melk voor een heerlijke shake. Of roer het door de magere yoghurt om deze om te toveren tot een heerlijke aardbeien-, bananen-, chocolade- of vanille yoghurt.

Met DieetPro neemt u dagelijks 1 shake in de ochtend en 1 shake in de middag gecombineerd met gezonde tussendoortjes & avondeten. U blijft verspreid over de dag eten en ook de avondmaaltijd wordt niet overgeslagen. Hierdoor is DieetPro eenvoudig vol te houden en makkelijk toe te passen in een druk gezinsleven. Vervolgens kun u er voor kiezen om af te bouwen naar 1 shake per dag. Ook kunt u een vaste dag in de week als DieetPro dag aanhouden (bijvoorbeeld iedere maandag) waarop u dan 2 shakes combineert met de tussendoortjes & avondeten.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DieetPro Variatie Pakket Chocofun 110GR?

Meer uit ons assortiment