Bestel nu
0
€ 0,00
Dettol Power & Fresh Allesreiniger Katoenfris 4LT

×

of

Dettol Power & Fresh Allesreiniger Katoenfris 4LT

Korting 22%
11,20 8,79
  • Merk: Dettol
  • Inhoud: 4LT
  • EAN: 5410036305379
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Krachtige allesreiniger voor een hygiënisch en stralend resultaat

Algemeen
Dettol Power & Fresh Allesreiniger Katoenfris is een krachtige allesreiniger die uw hele huis weer laat stralen. Dankzij de driedubbele werking worden vet, voedselresten en sporen van vuil moeiteloos verwijderd met een perfect hygiënisch en stralend eindresultaat. Dettol allesreiniger is geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken en heeft een heerlijk geur van vers gewassen witgoed.

Dettol Power & Fresh Allesreiniger Katoenfris:
- voor perfecte hygiëne;
- verwijdert vet, vuil en voedselresten;
- laat een zichtbare glans achter;
- met de frisse geur van gewassen witgoed;
- voor alle harde en afneembare oppervlakken.

Hoe te gebruiken?
Naspoelen is niet nodig, met uitzondering van oppervlakken waar het product onverdund gebruikt wordt of op oppervlakken die in contact komen met voedsel. Verdund: 3 doppen per 5L water voor dagelijkse reiniging. 2 doppen per 1L water voor hardnekkige vlekken. Onverdund: Op een vochtige doek of direct op het oppervlak aanbrengen. Oppervlak naspoelen.
Waarschuwingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veroorzaakt huidirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie: een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist