Hoofdpagina>Huishouden>Keuken schoonmaken

Dettol Power & Pure Keuken 500ML

Voor een perfect, hygiënisch resultaat

2,99
  • Merk:  Dettol 
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 5410036501443
  • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dettol Power & Pure Keuken is een krachtige reinigen die uw keuken achterlaat met een perfecte hygiëne. De formule is verrijkt met actief zuurstof, waardoor hij tot diep in hardnekkige vet, vuil en zeepresten dringt en deze oplost. U kunt deze handige reinigingsspray gebruiken voor onder andere snijplanken, gootsteen, vloeren, werkblad, kookplaat en houten en glazen oppervlakken.

Hoe te gebruiken?
Draai de spraydrop op stand ON. Houd de fles recht en spray van een afstand van 20-25 cm. Laat 5 minuten inwerken en veeg schoon met een doek.

Waarschuwingen
Voor gebruik eerst testen op een onopvallende plaats. Niet geschikt voor marmer, messing, koper, ongelakt hout, tapijt, stoffen en vinyl zonder boenlaag. Kan bijtend zijn voor metalen. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: bij onwel voelen een antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, en indien mogelijk blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dettol Power & Pure Keuken 500ML?