Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Dermatix Siliconenpleister 1ST
Dermatix Siliconenpleister 1ST
Dermatix Siliconenpleister 1ST1

Dermatix Siliconenpleister 1ST

38,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Dermatix
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8712207060276

×

of

Productbeschrijving

Transparante pleister ter preventie en behandeling van littekens

Algemeen
Dermatix Siliconenpleister is een transparante, zelfklevende pleister gemaakt van siliconen ter voorkoming en behandeling van zichtbare littekens. Het vermindert pijn, jeuk en roodheid en maakt littekens vlakker en minder zichtbaar. Deze pleister is dun genoeg om de huid te kunnen laten ademen zodat er minder kans is op irritaties. Daarbij is de pleister elastisch zodat hij goed kan meebewegen met de huid en het lichaam. De pleister kleeft goed en kan dagelijks worden gewassen met lauw water. Het formaat van deze siliconenpleister is 4x13 cm en het kan op maat worden geknipt.

Dermatix Siliconenpleister:
  • Transparante en zelfklevende pleister
  • Voor de behandeling van rijpe littekens
  • Vermindert pijn, jeuk en roodheid
  • Maakt littekens vlakker en minder zichtbaar
  • Gemakkelijk schoon te maken voor hergebruik
  • Formaat 4x13 cm
Hoe te gebruiken?
Stap 1: Reinig de te behandelen plek met water en milde zeep en droog de huid. Haal de Dermatix siliconenpleister uit de verpakking. Gebruik indien nodig een schaar om de pleisters op maat te knippen. De pleister moet iets groter zijn dan het litteken.
Stap 2: Verwijder de papieren beschermlaag en bewaar deze voor later gebruik. Plaats de Dermatix siliconenpleister met de ‘kleefkant' naar beneden, rechtstreeks op de plek van het litteken. Houd de pleister minimaal 12 uur en maximaal 23 uur per dag op zijn plaats.
Stap 3: Reinig het litteken en beide kanten van de Dermatix siliconenpleister minimaal eenmaal per dag met water en milde zeep. Gebruik geen vochtinbrengende zeep of zeep die lotion of olie bevat. Een gewone basiszeep wordt aanbevolen. Spoel de pleister grondig af om alle zeepresten te verwijderen. Laat de pleister aan de lucht drogen of dep hem droog met een handdoek die niet pluist voordat je hem weer aanbrengt. Bewaar de pleister op de papieren beschermlaag als je de pleister niet gebruikt. Hoe lang moet je Dermatix siliconenpleisters gebruiken? De aanbevolen minimale behandelingsduur is twee maanden. Grotere littekens kunnen langere behandeling vereisen. Blijf Dermatix gebruiken zo lang je er baat bij hebt.
Ingrediënten

Polysiloxane

Waarschuwingen

Alleen gebruiken op gesloten wonden. Niet in aanraking brengen met slijmvliezen. Niet te dicht bij de ogen aanbrengen. Stop de behandeling bij optreden van irritaties. Buiten het bereik van kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist