Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Dermatix Siliconengel 15ML
Dermatix Siliconengel 15ML

Dermatix Siliconengel 15ML

Korting 51%
41,08 20,09

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Dermatix
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 8712207060214

×

of

Productbeschrijving

Transparante gel ter preventie en behandeling van littekens

Algemeen
Dermatix Siliconengel is een transparante, sneldrogende gel ter voorkoming en behandeling van zichtbare littekens. Het vermindert pijn, jeuk en roodheid en maakt littekens vlakker en minder zichtbaar.

Hoe te gebruiken?
Verwijder het dopje en knip het puntje van de tube af. Was het aangedane gebied en dep het droog. Dermatix mag alleen op een schone, droge huid worden aangebracht. Masseer voorzichtig een kleine hoeveelheid gel op het litteken. Als u te veel gel aanbrengt, veeg dit dan voorzichtig met een doekje weg om vlekken in de kleding te voorkomen. Nadat de gel is opgedroogd, kan er make-up over worden aangebracht. Breng de gel één keer 's morgens en één keer 's avonds aan gedurende minimaal twee maanden; bij hardnekkige littekens kan echter een voortzetting van de behandeling nodig zijn. Dermatix is ook geschikt voor gebruik bij kinderen.
Ingrediënten

Polysixolaan

Waarschuwingen

Alleen gebruiken bij gesloten wonden, niet in aanraking brengen met slijmvliezen, niet te dicht bij de ogen aanbrengen. Stop de behandeling bij optreden van irritaties. Bewaar de gel bij een tempratuur onder de 25 graden en uit de buurt van warmtebronnen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist