9367.518 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen baby en kind>Vitamine c kind

Davitamon Junior 3-12 Vitamine C Kauwtabletten Sinaasappel 100TB

Voor een goede weerstand van uw kind en vrij van suiker

Korting 15%
9,99 8,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Davitamon
 • Inhoud: 100TB
 • EAN: 8710537043266
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Davitamon Junior Vitamine C Kauwtabletten Sinaasappel zijn kauwtabletten voor uw kind van 3 tot 12 jaar. Vitamine C is goed voor de weerstand, ondersteunt het immuunsysteem, is goed voor het behoud van sterke botten en verhoogt daarnaast de opname van ijzer uit voeding. De kauwtabletten hebben een lekkere sinaasappelsmaak en bevatten geen suiker.

  Kinderen verdienen alle denkbare steun bij het gezond opgroeien. U geeft uw kind veel liefde, aandacht, rust en regelmaat. Maar u wilt uw kind natuurlijk ook de beste voeding geven, dat is immers de basis voor de latere gezondheid. Soms lukt dit niet. Kinderen kunnen wat eten betreft wispelturig zijn en soms gaat het bordje niet altijd leeg. Dan kan het wenselijk zijn om extra vitamines en mineralen te geven, die helpen om gezond verder te groeien. Deze kauwtabletten van Davitamon zijn speciaal afgestemd op de behoefte van kinderen van 3 tot 12 jaar.

  Alternatief voor Vitamine C Kauwtabletten: kies bijvoorbeeld voor een multivitamine voor kinderen van Davitamon, zoals de Davitamon Junior 3+ KauwVitamines Framboos of Davitamon Junior 3+ KauwVitamines Banaan.

  Dosering
  Dagdosering van 1 kauwtablet per dag. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Zorg dat bij het pakken van een tablet de handen droog zijn en sluit daarna de verpakking goed af. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

  Waarschuwing
  Buiten het bereik van kinderen houden. Bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren.
  Ingredienten

  Samenstelling per dagdosering van 1 kauwtablet

   

   

  RI*

  Vitamine C

  100 mg

  125%

  *Referentie-inname volgens de Gezondheidsraad, voor volwassenen.

  Ingrediënten

  Zoetstoffen: sorbitol, xylitol, sucralose, vitamine C, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, aroma.

  Heeft u een vraag over Davitamon Junior 3-12 Vitamine C Kauwtabletten Sinaasappel 100TB?

  Meer uit ons assortiment