9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Afvallen>Afslankpillen>Eetlustremmers

Davantis Health DavaSlim 30ST

Helpt de eetlust te verminderen en een hongergevoel uit te stellen

Korting 15%
20,51 17,43

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Davantis Health DavaSlim is een voedingssupplement met Glucomannan in de vorm van een bruisgranulaat met sinaasappelsmaak. Glucomannen is een natuurlijke vezels die in de maag opzwelt tot wel 200 keer zijn eigen volume en vormt vervolgens een soort gel die de maag vult. Na het opzwellen wordt er een signaal afgegeven aan de hersenen dat de maag vol is, waardoor uw eetlust vermindert.

  Glucomannan draagt bij aan gewichtsverlies bij een minimale dagelijkse inname van 3 gram en draagt ook tevens bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalte bij een inname van minimaal 4 gram per dag.

  Dosering
  Los 1 zakje op in een groot glas water en drink achter elkaar op. Bij voorkeur gevolgd door een extra glas water om ervoor te zorgen dat de maag wordt bereikt. Neem het product 3x per dag en 30 minuten vóór de maaltijd als onderdeel van een energiearm dieet. Dit zorgt voor de dagelijkse inname van Glucomannan die nodig is om een gunstig effect te bereiken. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken als zakje gescheurd is of wanneer er risico is op verstikking bij mensen met slikproblemen of wanneer het product met onvoldoende vloeistof wordt ingenomen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Stel het product niet bloot aan direct zonlicht en bewaar het op een koele en droge plaats. De houdbaarheidsdatum bevindt zich op de onderkant van de verpakking. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Ingredienten

  Ingrediënten

  Zuurtegraadregelaars: citroenzuur (E330), natriumbicarbonaat (E500(ii)), konjacglucomannaan; aroma, antiklontermiddel: magnesiumoxide (E530), zoetstoffen: sucralose (E955), acesulfaam K (E950); kleurstof: beta-caroteen (E160a(i)).

  Gebruiksaanwijzing

  Heeft u een vraag over Davantis Health DavaSlim 30ST?

  Meer uit ons assortiment