9375.018 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Schimmelinfecties>Kalknagel nagellak

Daktarin Nagellak 20mg Miconazal 30ML

Bij schimmelinfecties van de nagels

14,08 *
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving
Algemeen
Daktarin Nagellak bevat 20mg/ml van het schimmel- en bacteriedodende middel Miconazalenitraat. Dit actieve bestanddeel zorgt ervoor dat deze nagellak in te zetten is bij schimmelinfecties van de nagels, ook wel kalknagels genoemd.

Hoe te gebruiken?
Breng één- tot tweemaal per dag een laagje nagellak aan op de aangetaste nagel(s) en/of het nagelbed. Laat goed drogen. Reinig de nagel voor elke nieuwe toepassing dronig met aceton (geen nagellakremover). Zo vermijdt u dat de aangebrachte lagen te dik worden en dat Daktarin de nagel niet meer kan bereiken. Knip de geïnfecteerde nagel(s) regelmatig zo kort mogelijk af. Houd de behandeling vol gedurende 7 á 8 maanden.

Daktarin® is een geneesmiddel (lees voor gebruik de bijsluiter), vraag de (assistent-)drogist om advies. Daktarin® crème en strooipoeder bevatten Miconazolnitraat. Daktarin® nagellak bevat Miconazol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Daktarin Nagellak bevat alcohol. Frequent gebruik op de huid kan irritatie en droge huid veroorzaken.

Ingredienten

Ingrediënten
20 mg miconazol per ml, propyleenglycerol (E490), polyacrylaat en gedenatureerde alcohol.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-daktarin-nagellak.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Daktarin Nagellak 20mg Miconazal 30ML?

Meer uit ons assortiment