9370.068 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen baby en kind>Vitamine d kind

Dagravit Kids Vitamine D Aquosum Voordeelpak 50ML

Goed voor de groei en ontwikkeling van de botten

Korting 50%
10,00 5,00
  • Merk:  Dagravit
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8711744049928
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dagravit Kids Vitamine D Aquosum Voordeelpak is een voedingssupplement met vitamine D voor kinderen tot 4 jaar ter aanvulling op de dagelijkse voeding. De Gezondheidsraad adviseert dan ook dat kinderen van 0 tot 4 jaar een aanvulling van 10 microgram vitamine D per dag gebruiken, tenzij ze dagelijks meer dan een halve liter zuigelingenvoeding of opvolgmelk drinken. Vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit. Bovendien zit dit supplement in handige druppelvorm, waardoor u het makkelijk kunt toevoegen aan vloeibare of vast voeding.

Dagravit Kids Vitamine D Aquosum Voordeelpak:
- ter aanvulling op de dagelijkse voeding
- in handige druppelvorm
- goed voor de groei en ontwikkeling van de botten
- van belang voor de opbouw van een sterk gebit

Dosering

6 Druppels per dag gedurende het hele jaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 6 druppels per dag gedurende het hele jaar. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

De druppels toedienen met behulp van een theelepeltje of met de voeding vermengen. Door de druppelvorm is dit product gemakkelijk toe te dienen aan vloeibare of vaste voeding en is het ook geschikt voor jonge kinderen die nog niet kunnen kauwen.

Waarschuwingen
Dagravit Kids Vitamine D niet met de voeding meekoken. Vermijd bij toediening direct contact van het flesje Dagravit Kids Vitamine D met de mond of etenswaren, omdat speeksel of etenswaren de inhoud van het flesje kunnen verontreinigen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 6 druppels

 

 

RI*

Vitamine D

10 mcg

200%

* Referentie inname

Ingrediënten
Suiker, water, emulgator (polysorbaat 80), natuurlijk aroma, cholecalciferol, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), zuurteregelaar (citroenzuur, natriumhydroxide).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dagravit Kids Vitamine D Aquosum Voordeelpak 50ML?

Meer uit ons assortiment