Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Phytopharmaceuticals Vijf Plantenextracten + Mirofem Combi
Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Phytopharmaceuticals Vijf Plantenextracten + Mirofem Combi
Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Phytopharmaceuticals Vijf Plantenextracten + Mirofem Combi1
Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Phytopharmaceuticals Vijf Plantenextracten + Mirofem Combi2

Cydonia Phytopharmaceuticals Vijf Plantenextracten + Mirofem Combi

35,94 32,94
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Combi bij overgangsverschijnselen

Algemeen
Deze combi bestaat uit een verpakking Cydonia Phytopharmaceuticals Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen (10tb) en een tube Mirofem Creme (50ml). Deze combi kan gebruikt worden bij overgangsklachten.

Cydonia Phytopharmaceuticals Mirofem Crème
Cydonia Phytopharmaceuticals Mirofem Crème bevat fyto-oestrogenen die helpen bij overgangsverschijnselen. De plantenextracten en etherische oliën zorgen ervoor dat de huid op een natuurlijke manier weer in balans komt.

Hoe te gebruiken?
Aanbrengen op een schone, droge huid. Breng de crème op de huid aan en masseer deze licht in. Is geschikt voor oa. gezicht, hals, decolleté, borsten en andere delen van het lichaam. U kunt de handeling meerdere malen per dag herhalen. Na gebruik de handen goed wassen.


Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen

Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. Het helpt tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze.

Hoe te gebruiken?
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de vaginaaltablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Voor de verzorging van de vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. In overleg met een arts kan de gebruiksperiode worden verlengd.

Bij een droge vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. Bij twijfel over het gebruik: raadpleeg de arts.

Ingrediënten

Mirofem Crème
Inci: aqua, propylene glycol, ricinus communis (castor) seed oil, pueraria mirifica extract, salvia sclarea oil, rosa damascena oil, carbopol ultrez 21 polumer, peg-60 hydrogenated castor oil, sodium hydroxide, phenethyl alcohol, ethylhexyglycerin, tocopherol.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Mirofem Crème
Niet gebruiken bij bestaande overgevoeligheid van één van de bestanddelen van de crème.
Bewaren op een koele en droge plek tot 30°C.
Buiten bereik van kinderen houden.

Vijf Plantenextracten vaginaaltabletten
U mag Vijf Plantenextracten vaginaaltabletten niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist