Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.074 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Botten supplementen>Goede botaanmaak

CureSupport Liposomal Vitamin D3 60ML

Voor een effectieve opname van vitamine D3

20,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
CureSupport Liposomal Vitamin D3 draagt bij aan het behoud van gezonde botten en tanden, een normale spierfunctie en aan ons imuunsysteem. Mensen die een donkere huid hebben of weinig buiten komen, hebben vaak niet het ideale D3 niveau en kunnen dus wel wat extra's gebruiken om dit te verhogen. Met Liposomale Vitamine D3 van Cure Support is dit een makkelijke en effectieve manier. Opname van deze vitamine is namelijk het meest doeltreffend als het tegelijk met vet wordt ingenomen en de combinatie van de D3 en liposomen in dit supplement zorgt hier dus uitstekend voor.

CureSupport Liposomal Vitamin D3:
- voor gezonde botten en tanden,
- draagt bij aan normale spierfunctie en imuunsysteem
- combinatie vitamine D3 en liposomen zorgt voor betere opnamen

Dosering
1x2ml Direct innemen in een glas water of sap, tenzij anders geadviseerd. Na openen max. 2 maanden houdbaar in koelkast. Schudden voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden

Waarschuwingen
Dit supplement is niet geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Buiten bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
Water; zoetstof: xylitol; emulgator: lecithine (SOJA) GMO vrij; bevochtigingsmiddel: glycerol; alcohol (<1,5%); conserveringsmiddel: kaliumsorbaat; vitamine D3 (als cholecalciferol); smaakstof: abrikoos; antioxidant: vitamine E (als d-alpha tocoferol). Alc.: <1,5% vol.

Heeft u een vraag over CureSupport Liposomal Vitamin D3 60ML?