9476.658 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Combiset Numatic Gelaatsscherm en Ivrou Procedure Masker 2ST

Extra breed gelaatsscherm en 50 stuks mondmaskers voor bescherming van het gezicht

Korting 40%
24,98 14,99
  • Merk:  Ivrou
  • Inhoud: 2ST
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Uiterlijk 1 december gaat de mondkapjesplicht in en hierbij wordt het gebruik van alleen een gezichtsscherm verboden. Een gezichtsscherm is dus geen vervanging van een mondkapje. U kunt een gezichtsscherm wel ter aanvulling van een mondkapje gebruiken.

Algemeen
Deze Combiset bestaat uit een Numatic Gelaatsscherm en een doos van 50 stuks Ivrou eenmalige Prodcedure Mondmaskers Klasse 1.

Het Numatic International gelaatsscherm heeft een brede kap, waardoor het ook bescherming biedt aan de zijkanten van het gezicht, zonder af te doen aan het behoud van uw zicht. De zeer comfortabele pasvorm met verstelbare band zorgt voor een optimaal draagcomfort. Dankzij de dubbele bevestigingsband kunnen paardenstaarten onder of over de band worden gedragen, dit zorgt voor extra comfort.

Voor extra bescherming draagt u het spatscherm in combinatie met een (niet-medisch) mondmasker, zoals Ivrou Type 1 Procedure Mondmasker. Dit is een kwalitatief hoogwaardig, 3-laags mondmasker voor eenmalig gebruik. De mondmaskers zijn vervaardigd uit zacht en soepel non-wovens met een hoog draagcomfort, non-sterile, pluisvrij en huidvriendelijk. Het gebruikte materiaal zorgt voor een vrije ademhaling. Het masker is voorzien van een lang, geïntegreerd neusstuk, wat zorgt voor nog meer comfort. De zachte elastiekjes, waarmee u het masker achter de oren bevestigt, zijn comfortabel en zorgen ervoor dat het masker gemakkelijk te bevestigen en te dragen is.

Hoe te gebruiken?
Ivrou Type 1 mondmaskers

Haal het mondkapje uit de verpakking en vouw de vouwen open. Plaats het uiteinde van het masker met de neusklem omhoog en hang de lussen aan de oren op. Druk met beide handen tegelijkertijd op de neusklem om ervoor te zorgen dat de neusklem op de huid aansluit. Druk met beide handen op de neusklem om de draagpositie aan te passen, het masker moet de de neus en kaak bedekken.

Numatic International gelaatsscherm

De gelaatsschermen zijn geproduceerd in een zeer schone, maar niet steriele omgeving. We adviseren bij het eerste gebruik van het scherm deze schoon te maken met water en zeep en te desinfecteren. Zorg ervoor dat het gelaatsscherm stevig en comfortabel zit voordat u gevaarlijke omgevingen betreedt. Desinfecteer het gelaatsscherm na elk gebruik goed en maak het weer gereed voor hergebruik. Het mondmasker is voor eenmalig gebruik en gooit u bij het afval weg.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Combiset Numatic Gelaatsscherm en Ivrou Procedure Masker 2ST?

Meer uit ons assortiment