Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Ginkgo biloba>Ginkgo biloba capsules

Cogniton Focus Ginkgo Biloba Extract Capsules 30CP

Verbetert het geheugen en de concentratie

Korting 11%
18,45 16,49
  • Merk:  Cogniton 
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8712691217101
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Cogniton Focus Ginkgo Biloba Extract is een bijzonder voedingssupplement waarbij gebruik is gemaakt van een techniek met fytosomen. Deze techniek zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen van Ginkgo Biloba (ook wel Japanse tempelboom of geheugenboom) tot maar liefst 3x beter door het lichaam worden opgenomen, doordat de fytosomen (dragers met ingebouwde stukjes ginkgo biloba) eenvoudiger worden geabsorbeerd. Door de unieke combinatie van Ginkgo Biloba en fosfatidylserine ontstaat er een tweevoudig effect. De kwaliteit en de snelheid van het geheugen neemt toe.

Ginkgo Biloba ondersteunt de bloedcirculatie, waardoor het een gunstig effect heeft op zowel het geheugen als het concentratievermogen. Doordat Ginko bevorderlijk is voor de doorbloeding, kan zij ondersteunend zijn bij koude handen en voeten. Cogniton Focus is tevens verrijkt met vitamine D3 en het mineraal selenium voor een positieve invloed op de weerstand.

Dosering
2 capsules per dag. Het wordt aanbevolen Cogniton regelmatig in te nemen met wat vloeistof; de capsule in zijn geheel doorslikken. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaar het product in zijn originele verpakking, buiten invloed van vocht en licht en bij kamer temperatuur, tenzij anders wordt geadviseerd op het etiket.

Ingredienten
Samenstelling per capsule

 

 

RI*

Ginkgo Biloba (circa 25%) bladextract

60 mg

-

Vitamine D3

7.5 μg

150%

Selenium

30 μg

55%

Fosfatidylserine (20% van 180 mg sojalecithine)

36 mg

-

* Referentie-inname

Ingrediënten
Lecithine, Ginkgo biloba droog extract, Seleniumgist, Vitamine D3. Omhulling: Gelatine (capsule). Vulstoffen: Vernet CMC, Maïszetmeel, Antiklontermiddelen: Magnesium-stearaat en Siliciumdioxide. Antioxidant: alpha-tocoferol, Natriumascorbaat, Kleurstoffen (capsule): Titaandioxide.


Allergenen informatie
Bevat soja.
Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Cogniton Focus Ginkgo Biloba Extract Capsules 30CP?