Bestel nu
0
€ 0,00
Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse Ultra Dark 150ML
Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse Ultra Dark 150ML

×

of

Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse Ultra Dark 150ML

14,99
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Maakt uw huid 7-8 tinten donkerder

Algemeen
Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse Ultra Darkzorgt ervoor dat uw huid 7-8 tinten donkerder wordt. Wacht 1, 2 of 3 uur afhankelijk van het gewenste kleurresultaat. Hoe langer u de Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse Dark laat zitten, hoe donkerder de kleur. Na 3 uur is het product volledig uit ontwikkeld en wordt hij niet bruiner.


Hoe te gebruiken?
Bereid uw huid voor op de Cocoa Brown Mousse door deze een dag van te voren te scrubben. Smeer de drogere plekjes zoals, enkels, hielen, ellebogen en handen in met een olievrije crème. Daar waar de huid droger is zal de Mousse meer intrekken en uiteindelijk donkerder kleuren. Een goede voorbereiding zorgt voor een prachtig egaal resultaat.

Schud de fles goed. Spray de cocoa brown 1 hour tan medium mousse op de Cocoa Brown Tanning mitt en breng het aan op de huid. Begin onderaan en werk naar boven. Als laatste aanbrengen op je handen en voeten met de overgebleven mousse op de mitt. De Cocoa Brown 1 Hour tan bevat een directe teint (‘guide color’) waardoor u kunt zien waar u al bent geweest en waar u nog moet smeren.

Wacht dan 1,2 of 3 uren, afhankelijk van hoe donker u uw teint wilt. Hoe langer u de mousse laat intrekken, hoe dieper de teint. Hierna spoelt u uw huid met lauwwarm water (zonder zeep) af en dept deze droog. De teint blijft zich ontwikkelen na het spoelen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist