Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Elektrostimulatie

DeOnlineDrogist.nl Circulation Maxx Leg Revitalis 1ST

Voor een betere doorbloeding

139,95
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Met de Circulation Maxx Leg Revitalis elektrische spierstimulator kunt u pijn, stijve spieren, opgezwollen voeten en enkels, vermoeide benen verminderen en tevens zorgen voor een verbetering van een verminderde bloedsomloop. Deze effectieve spierstimulator kan deze vervelende symptomen relatief goed verhelpen.

De Circulation Maxx Leg Revitalis maakt gebruik van TENS-technologie. TENS staat voor transcutane elektrische neuro stimulatie. Met een TENS-behandeling worden zenuwen geactiveerd om spieren te laten samentrekken en te ontspannen. Door die spieractiviteit wordt er druk op de aderen uitgeoefend, waardoor de bloedsomloop verbeterd kan worden. Daarnaast heeft TENS het effect dat pijnsignalen geblokkeerd worden, doordat de prikkelgeleiding van de huid naar pijnlijke plaatsen door middel van elektrische pulsen wordt onderbroken. Het pijnsignaal bereikt uw hersenen dan niet en dus voelt u geen pijn. Ook kan TENS ervoor zorgen dat uw lichaam bepaalde stofjes aanmaakt, die van nature pijnstillend zijn. Dat neemt het scherpe randje van uw pijn weg.

Het Circulation Maxx elektrische spierstimulator is geschikt voor de werking met 2 elektroden. U krijgt er 4 elektroden bij. Deze moet u na het gebruik wassen en kunt u tot 30 keer gebruiken.

Hoe te gebruiken?
U kunt de intensiteit van de stroom zelf in 99 stappen aanpassen. Begin daarbij altijd op de laagste intensiteit en van daaruit kunt u het geleidelijk opvoeren. Voelt het ongemakkelijk? Dan zet u de stroomintensiteit meteen weer lager. Het Circulation Maxx elektrische spierstimulator heeft maar liefst 25 instellingen voorgeprogrammeerd. Deze bevatten (een combinatie van) de onderstaande behandelmethodes:
- duwen
- reflexpunten
- kneden
- kloppen
- strijken
- massage
- stompen
- persen
- kommen
- lichaam vormen
- hakken
- aanraking
- rollen
- wrijven
- Shiatsu

Waarschuwingen

Let er wel op dat pijn een teken is dat er iets aan de hand is. Negeer pijn dus nooit en neem altijd contact op met uw arts bij langdurige pijn. Lees voor de aanschaf en het gebruik van het Circulation Maxx elektrische spierstimulator goed door voor de veiligheidswaarschuwingen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Circulation Maxx Leg Revitalis 1ST?