Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Probiotica

Bonusan Darmocare Infantis Sachets 60ST

Speciaal ontwikkeld voor baby's en jonge kinderen

75,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 60ST
  • EAN: 8711827007401
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Bonusan Darmocare Infantis Sachets 60st bevat een uitgebalanceerde samenstelling van bacteriestammen, speciaal geformuleerd voor baby’s en jonge kinderen. Ook door zwangere vrouwen kan het worden gebruikt.

Darmocare Infantis bevat de twee belangrijke bacteriestammen Lactobacillus rhamnosus en Bifidobacterium infantis. Deze bacteriën zijn erg gevoelig voor omgevingsinvloeden: alleen met de grootste zorg komen ze in goede staat in de jonge darm terecht. Bij de ontwikkeling van Darmocare Infantis heeft Bonusan daar optimaal rekening mee gehouden. De stammen in Darmocare Infantis zijn zorgvuldig geselecteerd op zuur- en galresistentie. Hierdoor maken ze een veel grotere kans om de reis van mond tot darm te overleven. Voorafgaand aan het gebruik zorgen de sachets ervoor dat de bacteriën beter beschermd zijn tegen vocht, licht, lucht en andere nadelige invloeden. Dit verhoogt hun overlevingskans.

Dosering
De inhoud van 1 sachet toevoegen aan handwarm vruchtensap, melk of lauwwarm water (niet warmer dan 37°C). Laat het een kwartier staan, opnieuw doorroeren of schudden en toedienen. Dit activeert de bacteriën en zorgt voor de noodzakelijke bescherming tegen zuur en gal.

Waarschuwingen
Bij aanvang van gebruik van bacteriestammen of een prebioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.
Ingredienten


Samenstelling per sachet
Bacterieculturen 2 x 10? CFU

Ingrediënten
Vulstof (maltodextrine, maiszetmeel), bacterieculturen (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium infantis).

Heeft u een vraag over Bonusan Darmocare Infantis Sachets 60ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100