Bestel nu
0
€ 0,00
Biostime SN-2 Bio Plus AR2 Flesvoeding 6-12 Maanden 800GR

×

of

Biostime SN-2 Bio Plus AR2 Flesvoeding 6-12 Maanden 800GR

25,99
  • Merk: Biostime
  • Inhoud: 800GR
  • EAN: 3700763507989
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  41  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Speciaal geformuleerd om reflux en aanhoudende oprispingen te beperken

Algemeen
Biostime SN-2 Bio Plus AR2 Flesvoeding 6-12 Maanden is een complete flesvoeding en speciaal geformuleerd met Johannesbrood om reflux en aanhoudende oprispingen bij zuigelingen te beperken. De melk die in Biostime wordt gebruikt is afkomstig van een select aantal biologische boerderijen in het hart van Normandië. Tevens is de palmolie vervangen door room uit biologische melk, vanwege de structuur die overeenkomt met moedermelk en voor het behoudt van goede vetten in de voeding. Biostime zuigelingenvoeding wordt al meer dan 10 jaar lang geoptimaliseerd op basis van het wetenschappelijk onderzoek naar moedermelk en de ontwikkeling van baby’s, door een team van wetenschappers en experts.

Biostime SN-2 Bio Plus AR2 Flesvoeding 6-12 Maanden:
- ontwikkeld door een team van wetenschappers en experts;
- bevat een goede mix van voedingstoffen;
- met melkroom ipv palmolie;
- met biologische melk.

Belangrijke mededeling
Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor uw baby. Indien u geen borstvoeding geeft of wilt overstappen op flesvoeding kan Biostime SN-2 Bio Plus AR opvolgmelk gebruikt worden. Volg altijd de instructies op de verpakking, tenzij anders voorgeschreven.

Hoe te gebruiken?
1 Was uw handen grondig en zorg dat de fles en speen goed schoon zijn.

2 Gebruik water op handwarme temperatuur (+/-37 ° C) en schenk de benodigde hoeveelheid in de schone fles. Gebruik water dat geschikt is voor babyvoeding.
3 Gebruik het maatschepje in de deksel om het aangegeven aantal eenheden toe te voegen. Gebruik de schuifrand van de verpakking om het overschot op het schepje te verwijderen.
4 Sluit de fles goed. Rol het krachtig van links naar rechts tussen uw handen en schud vervolgens 10 seconden verticaal.
5 Controleer de temperatuur met een paar druppels op uw pols.
6 Nadat u uw baby de fles heeft gegeven dient u de fles, de fopspeen en de ring met een sopje te wassen en grondig af te spoelen.

Ingrediënten

Ingrediënten
Gedeeltelijk gedemineraliseerd weipoeder (melk), plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, kopra), magere melk 16%, maltodextrine van maïs, room, lactose (melk), verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel 3,3%, emulgator (sojalecithine), plantaardige olie van Mortierella alpina (ARA), DHA-olie van Crypthecodinium cohnii, vitaminen (retinolacetaat, thiaminehydrochloride, riboflavine, calcium-D-pantothenaat, ascorbylpalmitaat, pyridoxine hydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, vitamine B12, natrium-L-ascorbaat, cholecalciferol, DL-alfa-tocoferol, D-biotine, fylloquinon, nicotinamide), calciumcarbonaat, calciumchloride, ijzerpyrofosfaat, cholinechloride, calciumhydroxide, inositol, L-tyrosine, zinksulfaat, trikaliumcitraat, kaliumchloride, tricalciumfosfaat, natriumchloride, magnesiumchloride, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, L-carnitine, L-tryptofaan, L-cystine, antioxidant (een extract dat rijk is aan tocoferolen), melkfermenten (Bifidobacterium infantis).

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist