9476.397 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Bional Granufink Prosta Capsules 120CP

Vermindert plasproblemen bij mannen

27,98 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Algemeen
Bional Granufink Prosta is een traditioneel kruidengeneesmiddel, speciaal samengesteld voor mannen, ter vermindering van plasproblemen zoals abnormale aandrang tot plassen, frequent plassen overdag en ’s nachts, een zwakke urinestraal, nadruppelen, en niet volledig legen van de blaas.

Bional Granufink Prosta Capsules is voor:
- Minder vaak plassen 's nachts (de voornaamste hindernis voor mannen met een vergrote prostaat of overactieve blaas)
Doorgaans wordt aangenomen dat als u meer dan acht keer op een dag plast, er sprake is van te vaak plassen. Mensen die overmatig vaak plassen kunnen hierdoor belemmerd worden en durven niet zo makkelijk eropuit te gaan zonder te weten of er een toilet in de buurt is. Probeer Bional Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om minder vaak te plassen.

- Minder nadruppelen
Nadruppelen is een vorm van urineverlies die voorkomt bij mannen. Probeer Bional Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om nadruppelen te verminderen.

- Minder aandrang
Naar het toilet gaan is eigenlijk zo’n vanzelfsprekendheid, dat u er niet over na zou hoeven denken. Wat als u zo vaak aandrang voelt om te moeten plassen dat u er in uw dagelijkse leven door wordt belemmerd? Probeer Bional Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om aandrang te verminderen.

- Voor een normale urinestraal
Bij een zwakke urinestraal merkt u dat de kracht van uw straal tijdens het plassen verminderd is. Dit betekent dat u als man minder ver kan plassen. Probeer Bional Granufink Prosta Capsules voor 4 weken voor een normale urinestraal.

- Beter uitplassen
Urineretentie is het onvermogen om uw blaas leeg te kunnen plassen. U kunt nog wel plassen, maar de blaas wordt niet meer volledig leeg geplast. Probeer Bional Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om beter uit te plassen.

Dosering
De aanbevolen dosering voor volwassenen is 3 maal daags 1 capsule. De capsules moeten worden ingenomen met voldoende water, bij voorkeur voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt onder de 18 jaar of vrouwen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Bional Granufink Prosta Capsules is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Indien uw klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met uw huisarts.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-bional-granufink-prosta.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bional Granufink Prosta Capsules 120CP?

Meer uit ons assortiment