Bestel nu
0
€ 0,00
Bional Granufink Femina Capsules 120CP
Bional Granufink Femina Capsules 120CP

Bional Granufink Femina Capsules 120CP

Niet meer verkrijgbaar

×

Productbeschrijving

Vermindert plasproblemen bij vrouwen

Algemeen
Bional Granufink Femina is een traditioneel kruidengeneesmiddel speciaal samengesteld voor vrouwen, ter vermindering van plasproblemen zoals urineverlies, abnormale aandrang tot plassen en frequent plassen. Plasproblemen kunnen voor vervelende en gênante situaties zorgen. Denk bijvoorbeeld aan ongewenst urineverlies of vaak moeten plassen op momenten dat het u niet uit komt, zoals in de auto of tijdens het shoppen. Het gevolg is dat u contant bezig bent met het in kaart brengen van alle toiletten in uw omgeving. Dit kan veel dagelijkse activiteiten in de weg staan.

Bional Granufink Femina Capsules is voor:
- Minder urineverlies
Over ongewenst urineverlies praat u niet makkelijk. Voordat mensen hulp zoeken vanwege ongewenst urineverlies is er vaak al een flinke tijd verstreken vanuit schaamte. Ongewenst urineverlies komt vaak voor en is niet alleen een ongemak van oudere vrouwen. Probeer Bional Granufink Femina voor 4 weken om urineverlies te verminderen.
- Minder vaak plassen
Doorgaans wordt aangenomen dat als u meer dan acht keer op een dag plast, er sprake is van te vaak plassen. Mensen die overmatig vaak plassen kunnen hierdoor belemmerd worden en durven niet zo makkelijk eropuit te gaan zonder te weten of er een toilet in de buurt is. Probeer Bional Granufink Femina voor 4 weken om minder vaak te plassen.
- Minder aandrang
|
Naar het toilet gaan is eigenlijk zo’n vanzelfsprekendheid, dat u er niet over na zou hoeven denken. Wat als u zo vaak aandrang voelt om te moeten plassen dat u er in uw dagelijkse leven door wordt belemmerd? Probeer Bional Granufink Femina voor 4 weken om aandrang te verminderen.
- 's Nachts minder vaak plassen
s’ Nachts plassen is een ongemak waar veel mensen last van hebben. Uw nachtrust wordt erdoor verstoord en uw slaapritme gaat eronder lijden waardoor u overdag minder uitgerust bent. Probeer Bional Granufink Femina voor 4 weken om ’s nachts minder vaak te plassen.

Dosering
3 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bional Granufink Femina Capsules is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Indien uw klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met uw huisarts.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijsluiter
Download bijsluiter

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist