Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Spiergel

Biofreeze Roller 82ML

Heeft een verkoelend effect en verlicht de pijn

13,99
  • Merk:  Biofreeze
  • Inhoud: 82ML
  • EAN: 731124402318
  • Op voorraad:  44  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Biofreeze Roller bevat een unieke formule op basis van alcohol, menthol en Ilex. Deze ingrediënten zorgen voor een verkoelend effect op de huid, waardoor de pijn wordt verminderd en de doorbloeding wordt verbetert. De roller kan gebruikt worden bij spier- en gewrichtspijn, blessures, atritis, rug-, schouder-, hoofd- en nekpijn. Binnen enkele minuten zal de pijn afnemen en houdt doorgaans enkele uren aan. Daarnaast is het voordeel van deze roller dat u het product kan aanbrengen zonder dat uw handen vies worden. Ook kunnen lastigere plekken gemakkelijk bereikt worden. Tijdens het werk is deze roller ook eenvoudig te gebruiken. Tevens heeft de roller een masserende werking waardoor het genezingsproces wordt bevordert.

Biofreeze Roller:
- helpt bij spier- en/of gewrichtspijn, rug-, schouder-, hoofd- en nekpijn;
- geeft een verkoelend effect op de huid;
- vermindert de pijn en bevordert de doorbloeding;
- heeft tevens een masserende werking.

Hoe te gebruiken?
Breng 3-4 maal per dag aan op de pijnlijke gebieden.

Waarschuwingen
Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Bij inslikken, direct een arts of apotheker waarschuwen. Vermijd aanraking met de ogen en slijmvliezen. Indien de pijn verergert, de symptomen langer aanhouden dan 7 dagen, de pijn verdwijnt en na enkele dagen weer terugkomt, dient u een arts te raadplegen. Niet aanbrengen op wonden of beschadigd huidoppervlak. Niet gebruiken in combinatie met
andere soorten zalf, crèmes, sprays of massageolie. Niet aanbrengen op geïrriteerde huid en ook niet als het product ernstige irritatie veroorzaakt. Geen strak verband aanleggen. Bewaren op een koele droge plaats en goed afsluiten. Niet blootstellen aan grote hitte of open vuur. Niet gebruiken met warmte pleisters of andere middelen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Ingrediënten
isopropylalcohol; niet-actieve bestanddelen: water, kruidenextract (ilex paraguariensis), carbomeer, triethanolamine, menthol, kamfer, siliciumdioxide, propyleenglycol, glycerine, methylparabeen, kleurstoffen (E102, E133).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biofreeze Roller 82ML?

Meer uit ons assortiment