Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Spiergel

Biofreeze Gel Tube 118ML

Verlicht, verzacht en verkoeld

13,99
  • Merk:  Biofreeze 
  • Inhoud: 118ML
  • EAN: 731124402332
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Biofreeze is een verkoelende gel die tijdelijk de pijn bij niet ernstige aandoeningen verlicht en de doorbloeding verbetert. Binnen een paar minuten na aanbrengen geniet u al van het verkoelende effect en neemt de pijn gedurende enkele uren geleidelijk af. Dit is mogelijk dankzij de unieke formule met onder andere alcohol, menthol en Ilex. De gel zit verpakt in een handige tube die het mogelijk maakt om grote, pijnlijke oppervlakken tegelijk te behandelen en in te masseren. Door de gel daadwerkelijk over de pijnlijke gebieden te masseren ontstaat er een verbeterde circulatie van het bloed, wat weer invloed heeft op de uiteindelijke genezing.

Biofreeze Verkoelende Gel is in te zetten bij onder andere:
- spier- en/of gewrichtspijn;
- blessures;
- revalidatie;
- artritis;
- rug-, schouder-, hoofd- of nekpijn;
- overbelaste spieren;
- verrekking en verstuiking;
- tijdens of na trainingen.

Hoe te gebruiken?
Breng een dun laagje aan op de gewenste plaats, inwrijven is niet nodig. Daarna de handen afspoelen met koud water.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar. Niet vaker dan 3-4 keer per dag aanbrengen op de pijnlijke plek. Raadpleeg de arts in geval van kinderen jonger dan twee. Raadpleeg de arts voor het gebruik tijdens zwangerschap, bij borstvoeding of overgevoelige huid. Alleen te gebruiken volgens e voorschriften. Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Bij inslikken, direct een arts of apotheker waarschuwen. Vermijd aanraking met de ogen en slijmvliezen. Indien de pijn verergert, de symptomen langer aanhouden dan 7 dagen, de pijn verdwijnt en na enkele dagen weer opkomt, dient u een arts te raadplegen. Niet aanbrengen bij open wonden op beschadigd huidoppervlak. Niet gebruiken in combinatie met andere soorten zalf, crèmes, sprays of massageolie. Niet aanbrengen op geïrriteerde huid en ook niet als het product ernstige irritatie veroorzaakt. Geen strak verband aanleggen. Bewaren op een koele droge plaats en goed afsluiten. Niet blootstellen aan grote hitte of open vuur. Niet gebruiken met wartme pleisters of andere middelen. Buiten bereik van kinderen houden.
Ingredienten
Ingrediënten
Actieve stof: isopropylalcohol; niet-actieve bestanddelen: water, kruidenextract (ilex paraguariensis), carbomeer, triethanolamine, menthol, kamfer, siliciumdioxide, propyleenglycol, glycerine, methylparabeen, kleurstoffen (E102, E133).
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biofreeze Gel Tube 118ML?