Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyvoeding>Flesvoeding

Biobim Geitenmelk 2 400GR

Opvolgzuigelingenvoeding op basis van biologische geitenmelk, afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw

15,95
  • Merk:  Biobim 
  • Inhoud: 400GR
  • EAN: 8713445090711
  • Op voorraad:  41  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Biobim Geitenmelk 2 is opvolgzuigelingenvoeding op basis van biologische geitenmelk, afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zo is bij herkomst van de biologische melk niet enkel rekening gehouden met de aard van het veeteeltbedrijf, maar ook met zijn ligging.
Uiteraard voldoet onze Biobim opvolgzuigelingenvoeding op basis van geitenmelk aan de laatste wetenschappelijke inzichten en de hoogste kwaliteitsstandaarden.
Biobim Geitenmelk 2 heeft een zachte, milde smaak en is licht verteerbaar.

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Belangrijk
Biobim opvolgzuigelingenvoeding op basis van geitenmelk is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden tot ten minste 1 jaar. Biobim opvolgzuigelingenvoeding op basis van geitenmelk kunt u gebruiken als drinkmelk uit fles of als basis voor Biobim pap.
Biobim opvolgzuigelingenvoeding op basis van geitenmelk dient als onderdeel van een gevarieerde voeding. Opvolgmelk is niet geschikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes maanden na de geboorte.
Opvolgmelk dient te worden gebruikt op advies van onafhankelijke deskundigen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biobim Geitenmelk 2 400GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 65