Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Pharma Nord Bio-Melatonine 3mg Tabletten 90TB

Voor een gezonde nachtrust

Korting 25%
30,79 23,09
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Bio-Melatonine 3 mg is een voedingssupplement dat per tablet 3 mg van de actieve stof melatonine bevat. Melatonine speelt een belangrijke rol bij de regulering van het slaap-waakritme van het lichaam en is een prima middel om de symptomen van jetlag te verlichten. Melatonine moet altijd voor het slapen gaan worden ingenomen.

Dosering
1 tablet, een half uur voor het slapen gaan opzuigen, niet doorslikken.

Waarschuwingen

Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts.

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur bewaren, op een droge en donkere plaats. Niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Ingredienten
Samenstelling:
Melatonine         3 mg

Ingredienten
Vulmiddel: microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: maltodextrine, magnesiumzouten van vetzuren, verstevigingsmiddel: siliciumdioxide, glansmiddel: hydroxypropyl methylcellulose, melatonine.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pharma Nord Bio-Melatonine 3mg Tabletten 90TB?