Bestel nu
0
€ 0,00
BetterYou Magnesium Oil Original Spray 100ML

×

of

BetterYou Magnesium Oil Original Spray 100ML

15,95
  • Merk: BetterYou
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 5060148520100
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

De meest sterke en puurste vorm van Magnesium

Algemeen
BetterYou Magnesium Oil Original in sprayvorm is de meest sterke en puurste vorm van Magnesium en wetenschappelijk bewezen dat het magnesiumgehalte in het lichaam sneller wordt verhoogt dan bij traditionele tabletten en capsules. Deze unieke spray levert per 10 sprays minimaal 200 mg (ongeveer 57% RI) optimaal opneembare magnesium. Magnesium ondersteunt de werking van de spieren en het zenuwstelsel en helpt bij het behoud van sterke botten en tanden.

Hoe te gebruiken?
Spuit 2 maal per dag tussen de 5 en 10 sprays over het lichaam en masseer goed in. Een goed moment is na een douche of bad wanneer de huid warm is en de poriën open zijn, wat de opname bevordert. Deze spray is geschikt voor elke leeftijd. Voor kinderen de dosering halveren.

Een tintelend gevoel is natuurlijk bij de eerste toepassing en is een teken van magnesiumtekort; dit zal afnemen wanneer het magnesiumniveau in het lichaam stijgt.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingrediënten

Ingrediënten
Geconcentreerde oplossing van Zechstein Inside® magnesiumchloride hexahydraat (water, magnesiumchloride hexahydraat - 31% concentratie).

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist