Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d

BetterYou DLux+ Vitamine D + K2 Spray 12ML

Efficiënt en makkelijker in te nemen alternatief voor tabletten en capsules

11,30
  • Merk:  BetterYou 
  • Inhoud: 12ML
  • EAN: 96175101
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
BetterYou DLux+ Vitamine D + K2 Spray is een efficiënt en makkelijker in te nemen alternatief voor tabletten en capsules. Dit komt doordat deze speciale formule in sprayvorm niet via het spijsverteringsstelsel wordt opgenomen, maar via de mond direct in de bloedbaan terecht komt waardoor het sneller door het lichaam wordt opgenomen. Deze unieke vitaminespray van BetterYou bevat maar liefst 75 mcg vitamine D3 per dagdosering, wat overeen komt met 1500% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Daarnaast bevat het ook 75 mcg vitamine K2.

Vitamine D3 draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden, is goed voor de calciumhuishouding, helpt bij het celdelingsproces en is belangrijk voor een normale spierwerking. Vitamine K2 draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling.

Dosering
Spray 3 maal per dag, dit mag verspreid over de dag of in 1 keer worden genomen. Druk 4 keer op het pompje om de vloeistof te laten stromen. Goed schudden voor gebruik. Spray vervolgens voorzichtig in uw mond, zo mogelijk tegen de binnenkant van uw wang. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunnende medicijnen. Bij twijfel overleggen met een arts. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.


Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 3 sprays

 

 

RI*

Vitamine D3

75 mcg

1500%

Vitamine K2 (MK-7)

75 mcg

100%

* Referentie inname

Ingrediënten
Purified water, xylitol, acacia gum, menaquinone-7 (vitamin K2), sunflower lecithin, citric acid, preservative: potassium sorbate, peppermint oil, cholecalciferol (vitamin D3), DL-atocopheryl acetate (vitamin E).
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over BetterYou DLux+ Vitamine D + K2 Spray 12ML?